Хороскоп 25.05-31.05.: Козирози и Водолеи с поука от пречки, Риби и Скорпиони да не се изтъкват

Антония Мечкова 25 май 2024 в 07:03 7147 0

Снимка pixabay

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Динамично 7-дневие, то подклажда амбициите ви за изява и доходи, чувствате се изпълнени със сила. От понеделник Овните да овладеят този хъс, за да не се претоварят, а и да не дадат повод на околните да подценят старанието им. Във вторник се очертават пречки в работата, от Преполовение бъдете отстъпчиви и сдържани дори ако трябва да укорите, да критикувате. В края на май затегнете харчовете и отложете купоните, има риск от проблеми с пари, партньори. Към обичаните бъдете искрени, а към тонуса си грижовни, ще си спестите ядовете.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Периодът е динамичен, дано от уикенда обмислите по-точна делова стратегия. Телците искат да се върнат и към стари идеи, а понеделник ще ги изправи пред пречки по новите им проекти. Търсете услуги, още до вторник ще се уверите: можете да се справите. От Преполовение намалете хъса и темпото, влезте в по-строг режим на отдих и работа, трябва да си пазите силите и нервите в края на май. С гъвкавост и отстъпчивост също ще напредвате, а ще преценявате много по-вярно и на кого за какво да разчитате. В любовта - хармония, тя ви зарежда.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Седемдневието ви изправя пред пречки в бизнес начинания, което е и повод да разширите кръга на познатите. В понеделник Близнаците поемат обещания за услуги към околните, ала да внимават с харчовете. Във вторник изяснявайте докрай задачи и не оставяйте недовършени, а в сряда не споделяйте нови идеи, прибързано е. Скоро ще им дойде ред, дано разчитате на предани сътрудници, иначе на вас ще пада голямата тежест, а другите ще гледат печалбата си. Сега мнозина помагат на околни и това сякаш им влива енергия и за тяхна дейност.

РАК (21.06 – 21.07)
До края на май ще забавите темпото, в службата или за лични неща се задават нежелани изненади. Раците да не се оставят на емоциите, през уикенда ще се уверят, че могат да се справят с пречките, в понеделник обръщат тенденцията в работата, във вторник подобряват и някои страни на партньорствата. В сряда разчистете изостаналите си задачи, помагайте и на другите да се справят със своите, а после можете да подхванете и по-отдавнашни планове. Вероятно ще действате сами, не ви се ще да ви се месят, да ви бавят. Но си пестете силите.

продължава на стр. 2 

Страница на статията : 010203

    Антония Мечкова

    Антония Мечкова е родена в София. Завършва специалност „Журналистика“ в СУ "Св. Климент Охридски". Десетилетия работи във всекидневници, сътрудничи в сайтове. Започва да прави хороскопи във в. "Новинар" от 2000 г., от 2016 г – за "OFFNews".

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Сърбия - приятел или враг