Хороскоп 25.02-03.03: Скорпиони и Риби нетърпеливи за промени, шансове пред Везни и Водолеи

Антония Мечкова 25 февруари 2023 в 07:08 25747 0

Снимка pixabay

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Седемдневието е по-динамично, а като добавим и празниците, не е за чудене, че работата ще върви по-трудно. На Сирни заговезни Овните да внимават в общуването с най-близки, прошката от тях и за тях да е от сърце. В понеделник укрепвайте партньорствата, има куп въпроси за изясняване. Някои прибързват за делови промени, в сряда това може да завърши с грешки. В следващите дни направете стъпка назад, към стари идеи и дейности, без да затъвате в детайли. Радвайте се на мига, почитатели не ви липсват, но и в авантюрите да има мяра.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Ще ви се да си отпуснете душата, празнични поводи има, само че не е време за дълги почивки. Телците да не прекаляват с почерпките около Прошка, само ще си създадат проблеми, а е време да укрепват тонуса и самообладанието си. От понеделник до четвъртък избягвайте конфликти с колеги, клиенти, познати. Идеите ви са ОК, но не е уместно да ги налагате. Вторник ви дава голяма сила, а това може да ви скара с близки, по-добре помагайте на хората от екипа да се справят с общите дела. Началото на март е за общуване с природа и изкуство...

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Хубаво 7-дневие и все пак се щадете, а при трудности действайте предпазливо, с грижа за целия екип. През уикенда Близнаците не споделят идеи за изява и печалби, но се готвят за сериозна работа. Понеделник ще ви радва с резултати и с уважение, колегите ви следват. Във вторник им помагате по-дискретно в общата дейност, обаче пак ще се усети. От сряда внимавайте с финанси даже да сте много доволни от прихода. На Деня на Освобождението неяснотите са повече, това да не ви отклонява от целта. В любовта бавно се постига съгласие.

РАК (21.06 – 21.07)
Периодът е хубав, а и мнозина от знака няма да дават външен израз на грижите си. Ако сега създавате връзка, разбирателството с избраника ще се заздравява с всеки изминат ден. Ако пък сте се разделили с някого, скоро любовта пак ще озари сърцето ви. От понеделник Раците да поддържат по-равномерно темпо в работата, трудности има и до петък те укрепват партньорствата. Не оставяйте недовършени задачи във вторник, в сряда не давайте воля на повишената си чувствителност. Спестете критиката към другите със самостоятелни дейности.

продължава на стр. 2

Страница на статията : 010203
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!