Хороскоп 24-30.06: Овни, Близнаци, Раци работят за общо благо, Стрелци и Козирози – за своето

Антония Мечкова 24 юни 2023 в 07:22 12978 0

Снимка pixabay

ОВЕН (21.03 – 19.04)
До Събор на светите 12 апостоли е редно да действате по-предпазливо, задават се неочаквани проблеми. През уикенда Овните гледат да помогнат на околните така, че общи дела да тръгнат по-добре. В понеделник се трупат пречки, а вие отделяте много време за приказки с околни, може да ги подразните с амбиции. В сряда нещата си идват на местата, оптимизмът ви е заразителен, опитът – безценен. В четвъртък не бързате за начинания, тактично следва да привличате подкрепа, симпатии. Ако околните имат лични грижи, подскажете решение...

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
На Еньовден още усещате: не е време за спорове, а за търпимост и такт. Някои Телци не са доволни от оценки за труда си в службата и у дома, разпри не са от полза. В понеделник планирайте точно усилията, ако трябва - вие си наложете режим, търсете услуги. В сряда май пак ще преправяте плана си, няма как да се върнете към стари идеи и уговорки. И си вземете поука от грешки на околни. В други случаи забавяте темпо и се отдръпвате от колеги, които интригантстват вместо да действат делово. В петък - шанс да се съюзите с по-подходящи хора.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
През уикенда не ви се иска да се връщате към стари планове, а това може да разсърди колеги, приятели. В понеделник Близнаците да ловят шансовете за изява и печалби и да ги предлагат най-тактично на партньори. Не бързайте – вторник е за изясняване, в сряда ще укрепвате съюза. Трябва да имате пълно доверие в усилията на сътрудници, не взаимно да се вините за грешки... Юни ще завършите със самостоятелни начинания, но няма да ви тежат. Печалбите са ОК, близки разчитат на вас, а ако е имало ревност към любим, ще се разсее.

РАК (21.06 – 21.07)
Последните дни на юни са чудесни за вас, макар че проблеми и спорове няма да липсват. От уикенда Раците полагат усилия да помагат на колеги, познати и близки, за да вървят общи начинания. В понеделник внимавайте с финансите, а със създаването на делови съюз не бързайте. Сряда идва с доста пречки, затова в четвъртък слушайте шефове и уреждайте стриктно всеки детайл в работата, това ще ви води нагоре в кариерата. В петък едни тръгват на път, други търсят информация и ценни връзки. За свободните сърца – завиден шанс в любовта.

продължава на стр. 2 

Страница на статията : 010203
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews