Хороскоп 24.02.-01.03.2024 г.: Скорпиони и Стрелци да уреждат детайлно нещата, Овни, Везни, Водолеи ловят шансове

Антония Мечкова 24 февруари 2024 в 07:23 53079 0

Снимка pixabay

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Периодът носи разногласия – околните спорят за общи задачи, говорят, а не действат. И да са ви близки, не ги корете, а се хванете здраво за работата още през уикенда, в понеделник ще уреждате административни и финансови неща. Във вторник печелят дипломатичните, в сряда си позволете пауза от служебни грижи заради домашните. В четвъртък Овните дават воля на големи амбиции, в петък обаче и най-добри идеи ще водят до разпри. Не подчинявайте лични отношения на материални неща, заслужавате да изживеете истинско щастие.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Това 7-дневие ще уморява и някак ще ви разочарова, от събота до понеделник почват разпри с близки, май забравят обичайните си задължения. От вторник Телците ще упорстват по идеите си, но признанието за труда им не идва бързо, в сряда може да решат, че не си струва да действат с този екип или в същата посока. На края на месеца анализирайте плана си и ще се заредите с търпение, ако успехът зависи от колеги, познати. Ще уловите шанс да направите всичко, както искате, околните ще усетят правотата ви. И не забравяйте мартеничките.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Сега изпълнението на плановете ви зависи от по-влиятелни хора у дома или в работата, та се съобразявайте с техните. От уикенда Близнаците да не се мъчат да налагат даже на близки идеи и оценки, иначе разправии в петък няма да им се разминат. Защо ви са – в понеделник е рано да споделяте замисли, радвайте се на хода на делата, във вторник тактично привличайте съмишленици за екип, ще трябва да намирате и обиколни пътища към реализацията. Сряда-четвъртък показват: пречките ще са сериозни, но ако имате покровители, ще се справите.

РАК (21.06 – 21.07)
Динамично 7-дневие, трябва да свършите доста работа още от събота, а и да опазите спокойствието си. Раците да не разбират това като бездействие, от понеделник до петък нека да бягат от хора, които искат да им се месят в дела, да определят отношенията им. Във вторник не си позволявайте спор с близки и уреждайте внимателно права и финанси, в сряда ловете шансове за изявата си в идеи на шефа или влиятелни познати. В четвъртък се очертават път, новини, контакти, може да изгладите и стари неразбирателства, открийте сърцето си.

продължава на стр. 2 

Страница на статията : 010203
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!