Хороскоп 23-29.12.: Водолеи и Везни се съобразяват с влиятелни хора, Телци и Скорпиони приключват дела

Антония Мечкова 23 декември 2023 в 07:45 42393 0

хороскоп

Снимка pixabay

хороскоп

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Празнично 7-дневие, но за да му се насладите – трябва здраво да поработите за подготовката. На Бъдни вечер Овните ще заразяват с енергия и идеи околните, на Коледа ще им помагат да изпълнят мечтите си. От вторник планирайте нови задачи, та в сряда друг да не ви е крив, ако не постигнете цели. С упоритост ще успеете въпреки всички трудности, много колеги и познати ще се възхитят на уменията, последователността, лидерството ви. Запушете уши за хвалби и за клюки, сега се очертават доста контакти, а най-важно е общуването с любим.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Другите вече са настроени за купони, а вие виждате колко работа още има да се довършва. От събота се запасете с такт и търпение, точно по Коледа не се товарете и с ангажиментите на близки, колеги, познати. Във вторник по-строг режим ще опази формата ви добра, от сряда и околни ще заложат на доста по-ефективно сътрудничество. До петък деловите и домашните трудности са бол, но екипът и семейството ви се сплотяват, следват ви и това ви окриля. Телците ще се радват на постигнатото, нека да покажат на обичаните и повече нежност.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Бъдни вечер и Коледа са прекрасни поводи да обмислите новите си делови и лични планове. Във вторник рода и приятели също ще се присъединят към проекта ви, а до петък ще се зарадвате и на резултати от такова общо усилие. Вие ще съумеете да включите в него и куп по-стари идеи и уговорки, за които не е стигало време. Близнаците да бъдат предпазливи – ще има интриги, опити за ощетяване, а и тонусът им не бива да страда от празници без мяра. Забравете любовните авантюри и се насладете на отдиха в хармония с половинката си...

РАК (21.06 – 21.07)
Рождественските празници ви карат да мислите за по-сериозни служебни и лични промени, макар че с едни стъпки не бързате, а други искат по-сериозна подготовка. Понеделник ще е доста натоварен, във вторник много дискретно ще парирате интрига в екип. На Стефановден се пазете от спорове, макар че и следващите дни носят сериозни поводи за разпра. Раците получават подкрепа от шефовете, заслужили са я с работа и далновидност при решаване на стари проблеми. Сега най-близките са зад вас в битки, покажете благодарността си.

продължава на стр. 2

Страница на статията : 010203
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!