Хороскоп 22-28.07: Лъвове и Скорпиони бавят игри, Водолеи и Риби да помагат повече на околните

Антония Мечкова 22 юли 2023 в 07:36 21718 0

Снимка pixabay

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Напрегнати дни от събота до четвъртък, но ви зареждат с оптимизъм, улавяте: идат нови шансове. През уикенда Овните да избягват разпри в кръга си, иначе понеделник ще им се види твърде уморителен даже да го прекарат вкъщи. От вторник се огледайте за приятели, искайте помощ, ала на принципна и съвсем законова основа. В сряда си дайте пауза, критичността ви би била основателна, но не й е времето сега. Разбирателството с колеги и познати ще ви вдъхва сили да преборите по-големи делови пречки. Чрез вторите някои срещат и любовта.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Динамичен период, от уикенда преценете внимателно накъде ще поемете. До понеделник Телците са готови да направят крачка към стари идеи и уговорки, тежи им неразбирателство с партньори, шефове. Приятели ще ви помогнат да преборите пречките. В сряда искате да действате сами по задачите, дали не е време да анализирате отдавнашен спор, да се помирите с опоненти... Някои залагат на строга дисциплина в четвъртък, нека се огледат за сътрудници и съюзници, да намерят път за обогатяване на знания. Авантюрите отложете.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
През уикенда имате куп задачи, обещавате и услуги на околните. Е, и на вас ще ви трябва помощ, но се надявате другите да се досетят кога какво да сторят. От понеделник Близнаците да се съобразяват с планове на влиятелни хора и да изпипват прецизно делата си. В сряда ви се ще да работите сами, а всичко ще става бавно и в четвъртък ще проличи: доста неща не са ви били и съвсем ясни. Петък ще ви накара да бъдете по-пестеливи, а и по-взискателни към колеги и близки. Влизане на неподходящи хора в кръга ви ще ви подложи на изпитания.

РАК (21.06 – 21.07)
Седемдневието изисква дипломация, а на вас май ви се ще всичко да си става както вие го искате. Поне с най-обичаните се постарайте да сте в съгласие. В понеделник Раците подхващат куп задачи, вероятно гонят високи доходи. Във вторник уреждайте стриктно дела и финанси, в сряда се налага да пестите, да преориентирате партньорствата си тихо и кротко. В четвъртък отделете време на дома и близки, нали чакате подкрепата им. А и в петък ще има на какво да се радвате в работата си, ако сте си запазили сили след толкова задължения...

продължава на стр. 2

Страница на статията : 010203
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews