Хороскоп 22-28.06: Овни, Близнаци, Везни прибързват, Раци и Риби предпочитат да действат сами

Антония Мечкова 22 юни 2024 в 07:26 86404 0

хороскоп

Снимка pixabay

Хороскоп

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Настройвате се по-критично към околните по Задушница, а има възможност да помогнете на други да довършат дела, да ги окуражите. Понеделник ще умори Овните, но свършеното ще се вижда и е повод за радост. Вторник възстановява енергията ви за изява и печалби, само че е редно да се допълвате с колегите в екипа, не просто да търсите недостатъците им. В сряда мнозина ще анализират лични проблеми, искреността им пред любим гарантира разбирането. Деловите пречки ще ви карат да намалите хъса, да се вслушате в наставления на шефове.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Периодът носи повече общуване, от Задушница се заредете с търпение към околните, а управлявайте внимателно и собственост, има риск. Телците може да тръгнат на път, да работят с нови данни, сред непознати – в понеделник-вторник да бъдат сдържани, с такт да балансират партньорствата. От сряда се очертават ненадейни шансове, ала вие сте в по-изчаквателна позиция, трябва задълбочено да прецените и задачи, и печалби. Не се изкушавайте от големите, възможни са по-късно. Печалбите са в здравите връзки с почтени хора, близки.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Следващите дни ви изправят пред делови неясноти, от уикенда оперирайте внимателно с финанси. Еньовден ще изпълни Близнаците с жизнерадост, но все пак да изясняват грижливо деловите си проблеми. Важно е да укрепите сътрудничеството с колеги и познати, а упорството ви да не прерасне в инат. Четвъртък е много уморителен, петък ви настройва за разправии с околните, даже и с близки. По-добре контролирайте нетърпението, а ако нечии думи ви дразнят, не късайте връзки, вие понякога също не стъпвате здраво на фактите.

РАК (21.06 – 21.07)
Седемдневието ви изправя пред куп трудни задачи, от уикенда е вероятно да изберете да действате по-самостоятелно. В понеделник Раците забавят темпо, ще се чувстват уморени. Във вторник се съобразявате с изисквания на шефове, това ви натоварва още повече. В сряда планирайте внимателно делата си, ще атакувате спънките, макар и не в екипа, в който бихте желали. Четвъртък и петък ви напомнят за изостанали ангажименти, не ги отлагайте прекалено, а и обмислете внимателно стари проекти, идва време да придвижите някои от тях.

продължава на стр. 2 

Страница на статията : 010203
    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови