Хороскоп 21-27.10: Близнаци, Везни, Водолеи да внимават с финанси, Лъвове и Раци домошари

Антония Мечкова 21 октомври 2023 в 07:03 6668 0

Снимка pixabay

ОВЕН (21.03 – 19.04)
През уикенда ви вълнуват партньорствата – лични и делови, не бързайте със стъпки. От понеделник до петък Овните да минат на по-ниска скорост, ще им е от полза при преодоляване на пречки. Във вторник заложете и на дипломация, вероятно ще се обсъждат промени в дейността. Новите идеи и сътрудничества изискват голяма концентрация, в сряда остават за изясняване важни въпроси. На Димитровден предстоят срещи и купони, не прекалявайте с почерпки. Част от знака са окрилени от приключен спор с обичани, но да останат предпазливи.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Готови сте да умувате, до вторник може да си позволите по-забавено темпо, но да не е за напразно философстване. Телците да действат доста предпазливо, от началото на деловата седмица трябва да преодоляват свои пречки и да помагат на колеги и познати. Сряда е напрегната, не оставяйте задачите недовършени, следващите дни ще ви носят нови шансове за изява и доходи, ала те ще са ви важни, идат и промени в служебен план. Колкото и голям да е вашият опит, не критикувайте, а анализирайте мотивите на другите, обгрижвайте обичани хора.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Седемдневието не е леко и на вас ви се ще да мине колкото може по-бързо. В понеделник-вторник хич не е уместно Близнаците да проявяват припряност, на път и сред нови хора трябва да проявят предпазливост, в обичайния си кръг ще улавят интриги. Едва ли ще разчитате на подкрепа от близки, от някои може и да се дистанцирате... В сряда ще се чувствате преуморени, обаче от четвъртък уреждайте точно финансови и делови въпроси, не се мъчете да спечелите зад чужд гръб, сега грешки ще струват скъпо. Съчетавайте смелост и коректност.

РАК (21.06 – 21.07)
Посветете внимание на най-близките и дома си през уикенда, вероятно има куп неща за вършене, а и поводи за веселие. От понеделник Раците кипят от сили и желание за изява и печалби, ще обединят около себе си колеги, партньори. Във вторник ще се съобразявате с плановете на по-влиятелни личности, служебни дела ще изместят личните. Но от сряда ще намирате време и за двете, хубаво е да споделите успехи и печалби с обичани. Все пак не се изтъквайте прекалено, важно е да увлечете другите да действат, в петък може и да ви помогнат някак.

продължава на стр. 2

Страница на статията : 010203
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!