Хороскоп 21-27.01. - Овни, Риби и Деви с добри резултати, а Лъвове и Стрелци първо да мислят...

Антония Мечкова 21 януари 2023 в 07:30 49600 1

Снимка pixabay

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Седемдневието е забързано и доста успешно за вас. През уикенда не напирайте да разкривате намеренията си, ще им дойде време. Този понеделник Овните ще хвърлят много усилия в делата си, но им е драго, че работят с приятели, окриля ги разбирателство и трудностите във вторник няма да ги притеснят. В сряда се взирате във всеки детайл, така може да пропуснете нов шанс за изява и доход. Четвъртък и петък са за най-обичаните, за да е перфектно всичко, следва да отделите внимание на половинката, децата и дома, с тях да споделите идеи...

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Нещата тръгват добре от уикенда и все пак дръжте под контрол амбициите си. Телците да не споделят нашироко нови идеи, в понеделник-вторник следва да ги прокарват с такт и голямо търпение. В сряда довършете забавени задачи и преценете внимателно с какво и как ще продължите. Проблемът е, че някои упорстват за изява и печалби, настояват за промени в партньорство и бързат да се възползват от ситуации, които при по-сериозен анализ не им гарантират успех. Избягвайте спорове с обичаните, сега ще ги наддумате, после ще горчи.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Периодът е хубав, ще се радвате на утвърждаване и служебен напредък, на доходи. През уикенда Близнаците май ще откъснат време за купони, поводи има. От понеделник ви чака работа – делата изискат всеотдайност, вторник и сряда са по-уморителни. Ще бъдете удовлетворени от преодолени пречки, но като виждате пропуски в дейността на колеги, преглътнете критиките поне в четвъртък. Къде по-ефективно влияете с дисциплината и високото качество, с които се трудите. Ако сте срещнали любовта, решавайте проблемите с разум.

РАК (21.06 – 21.07)

Седемдневието ви кара да се съсредоточите върху лични и делови задачи, от уикенда се задават изненади. Раците да не се поддават на негативни емоции, ако си гледат работата, усилията гарантират постъпления, служебен престиж. В понеделник ще помагате и на колеги, познати, близки, във вторник обаче не затъвайте в детайли, за да не ви корят. Следващите дни са напрегнати, пречки никнат една след друга, атмосферата се нажежава... Спокойно, нещата ще се оправят и сами, а ако възникне тревога за тонуса ви, ще се възстановите бързо.

продължава на стр. 2

Страница на статията : 010203
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!