Хороскоп 20-26.05: Овни и Водолеи поддържат умерено темпо, Козирози и Близнаци да внимават с финансите

Антония Мечкова 20 май 2023 в 07:40 18026 0

Снимка pixabay

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Седемдневие забързано и с куп празнични поводи, поне през уикенда намерете време за домашни задачи. В понеделник Овните ще уреждат дела и финанси, а във вторник нека си дадат малка пауза. Нужна ви е яка подкрепа, но шефовете имат по-важни неща от ваши идеи, от деня на светите братя Кирил и Методий ще търсите разбиране от близки и приятели за приключване на някои по-стари проекти. В четвъртък начинания ви радват, вероятно и новите съюзи, само не проявявайте припряност и самомнение, всяко нещо ще се подрежда с времето.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Празнични поводи има през целия период, а вие сте доста критични, обръщате повече внимание на лични и делови спорове. От събота благоразумните Телци се отдръпват вкъщи от разправиите, а в понеделник ще се включват в чуждите проекти даже пряко силите си. Наистина не бива да напирате за своите идеи, няма условия за тях. От 24 май ще стабилизирате по-добро сътрудничество, ще уредите важни финансови и административни въпроси. Някои са придирчиви към всеки детайл, а е уместно да ловят подходящия момент за свое начинание.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
През 7-дневието намалявате хъса и темпото в работата, делата ви вървят ОК. За деня на свети Константин и Елена има поводи за маси, едва ли ще говорите нашироко за грижите си. В понеделник-вторник Близнаците се заемат с дела, но са гъвкави, дискретно изясняват интересуващи ги теми. Резултатите в сряда са добри, а ако се опитат да ви избутат на заден план в екипи, имате си идеи в запас и ще завоювате ново признание чрез тях. В четвъртък-петък задачите са трудни, може и сами да се нагърбите с тях, подходът обещава скорошен успех.

РАК (21.06 – 21.07)
Период с куп поводи за празник, но вашата мисъл е все в работата, има задачи за довършване. До деня на свeти Константин и Елена обмислете план, важно е да сте грижовни към тонуса, а и към техника, която използвате. В понеделник Раците ще изясняват с колеги техни идеи, във вторник уреждат финансови и правни неща. Разчитате ли на помощ от близки, не ги припирайте да действат на мига. В четвъртък предстоят още контакти, може да откажете привилегии. Жестът ви ще бъде оценен, както и сериозните усилия за успех на целия екип.

продължава на стр. 2

Страница на статията : 010203
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!