Хороскоп 19-25.08: Раци и Водолеи пред нови шансове, Телци и Козирози избират самостоятелността

Антония Мечкова 19 август 2023 в 06:39 32265 0

Снимка pexels

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Делови и лични проблеми ще ви съпътстват, ако подценявате ситуациите, в които попадате. От уикенда такъв риск има, доста Овни прехвърлят грижите си на друг, в понеделник дават превес на домашни работи. От вторник трябва да изясните задачите и пречките в службата, ако прецените – да поразсрочите поети заеми и задължения. В четвъртък не прибързвайте, а в петък овладейте желанието за спорове. Даже да не сте съвсем сигурни в професионализма на партньори, с такт и търпение ще скрепите съюза и той ще ви е от голяма полза.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Периодът изисква да прилагате силите и знанията си колкото може по-пълно, разкрива ви шансове за изява и печалби. През уикенда Телците да забравят страха, че нещо може да не им се получи, а от понеделник до петък е добре да се заемат с по-самостоятелни задачи. Да, можете да ползвате някои услуги от околните, във вторник трудностите ще „затегнат” режима ви на работа, в сряда ще трябва да ентусиазирате за начинания и екипа или близките. Едни тръгват на път от четвъртък, втори се посвещават на обичаните, но да си мерят думите.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
За това 7-дневие задачите ви не са малко, но ако се съсредоточите в тях и не пилеете времето в приказки... През уикенда Близнаците ще се заемат сами с някои дела, от понеделник ги чакат амбициозни проекти, може да привлекат близки или във вторник от тях ще поискат услуги. Сряда ви връща към стари замисли, обаче е уместно да ги огледате и разширите. Четвъртък ще подскаже дали някъде не сте прехвърлили мярата... Петък е за любимия, чувствата му са силни. В по-отдавнашни връзки дамите помагат за кариера на своя избраник...

РАК (21.06 – 21.07)
През уикенда притеснения ще подскажат, че е редно да се съобразявате повече с желанията на шефове и влиятелни близки. Раците ще бъдат на същата вълна до четвъртък, в петък съвсем забавят темпото в работата дори да идват оферти. От понеделник се държите в сянката на партньори и колеги, ако нещо не върви – вината ще е тяхна. Във вторник-сряда променяте тази тактика, упорството ви дава резултати, преодолявате и доста пречки, околните ще зачетат приноса ви. В любовта – шанс за обвързване, ала внимавайте дали отговаря на мечтите ви.

продължава на стр. 2

Страница на статията : 010203
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews