Хороскоп 18-24.11.: Деви, Стрелци, Козирози не забравят стари идеи, Близнаци, Лъвове, Риби гледат към нови

Антония Мечкова 18 ноември 2023 в 07:16 50224 0

Снимка pixabay

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Делата ви вървят добре през 7-дневието и мнозина ще мечтаят за още по-значителни положителни промени. Уикендът подсказва на Овните хич да не прибързват, до Въведение Богородично трябва да отделят повече време за общуване с колеги, партньори, съседи и други познати. В сряда обмислете задълбочено финансовите проблеми и не се инатете, ако трябва да смените някои съюзници, четвъртък ще донесе трудни задачи. В деня на св. Екатерина посветете вниманието на най-обичаните си, но... без да забравяте за правилата.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Динамично 7-дневие, а вие дръжте нетърпението и емоциите под контрол, за да не си развалите отношенията с околни. През уикенда Телците искат помощ от близки, но те се бавят. Вторник е уморителен, май проявявате припряност вместо предпазливост и грижи за тонуса. В сряда търсете хора, които могат да ви услужат при непредвиден проблем, ако се харесате – може да се съюзите по-нататък. Не бъдете критични към другите, не сте съвършени, а и най–добре говори свършеното. С такт и изпипани детайли ще си спестите ядове до петък.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Забързан период, не се лъжете, че ако подхванете стари идеи – всичко ще е по-леко. През уикенда Близнаците се изкушават от това, обаче е редно да следват реални цели, но търпеливо, с малки стъпки. В понеделник близки ще помагат, във вторник гледайте да се впишете в проект на шефове, а в сряда се покажете като съвестни и компетентни работници. Не повтаряйте предишни пропуски и в четвъртък актуализирайте идеите си, макар че умората е голяма. Иска ви се, а е рано да поемате още ангажименти, иначе ще задълбочите направени грешки.

РАК (21.06 – 21.07)
Този уикенд ви прави доста критични към околните, пък и не сте склонни да приемате даже добрите чужди съвети. В понеделник Раците да актуализират плана си за действие, за да не винят друг за пропуски. От вторник до петък не се чувствате достатъчно оценени от колеги, шефове, клиенти в работата, но с предпазливост можете да заобиколите и обективните пречки в задачите, и дори интригите в екипа. Сряда изисква съсредоточаване, та чак до дистанциране от обкръжението ви, а изясняване в четвъртък може да се превърне в здрав съюз.

продължава на стр. 2 

Страница на статията : 010203
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!