Хороскоп 18-24.02: Водолеи и Козирози - с много задачи, Раци и Телци да овладяват припряността

Антония Мечкова 18 февруари 2023 в 07:04 21784 0

Снимка pixabay

ОВЕН (21.03 – 19.04)
До четвъртък имате доста неясноти в работата, това допълнително усложнява задачите ви. Овните усещат тежестта на деловите си отговорности до Месни заговезни, а после може да се добавят и куп финансови грижи. В понеделник планирайте точно задачите и техните срокове, във вторник някои се поддават на безгрижие, оправдават се с купонджийството на близките си. В сряда трябва да затегнете дисциплината, за да бъдат плодотворни общите усилия. Даже да се държите на заден план в екипа си, трудът ви ще бъде оценен и възнаграден.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Дано през 7-дневието да овладявате нетърпението си, иначе може да берете яд. От Задушница Телците се колебаят с коя от няколко делови възможности да се заловят, за да спечелят повече. В понеделник се настройвате твърде критично към близкия си кръг. В сряда ще се върнете към старите проекти и ще останете доволни от постъпленията, макар че работата е много и едва ли е лека. Да, има още важни въпроси за изясняване, но до петък не бързайте да говорите дори по теми от личния живот. Ако има повод за празнуване, не прекалявайте с нищо.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Периодът е динамичен, от събота сте готови да поемате още ангажименти, та да ви оценят по-високо. Близнаците да действат предпазливо, в понеделник да не споделят делови и лични проблеми, не е време и да ги изясняват. Вторник отредете за близките, сред тях ви е най-добре. В сряда се заемате с куп нови неща, уреждайте внимателно финансови и административни въпроси, за да разчитате и на по-стабилно сътрудничество. Задават се и други шансове за изява и приход, не ги пилейте с користни сметки или с трудолюбие на ужким.

РАК (21.06 – 21.07)
Динамичен период, а вие трябва да проявявате търпение, да ловите подходящи моменти за прокарване на идеите си. В понеделник и вторник май преливате от сили и идеи, дано укрепите партньорствата за реализацията им. При доста Раци обаче нещата са на косъм, готови са да се скарат даже с близки. Защо, те имат проблеми и следва да потърпите, не да им се месите. В сряда не говорете много и за свои грижи, има неща, които е нужно да проучите, да приключите... Работата ви ще носи добри резултати, ако избягвате спорове, клюки и интриги.

продължава на стр. 2 

Страница на статията : 010203
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!