Хороскоп 18.05-24.05.: Раци и Скорпиони печелят с гъвкавост, Лъвове и Деви ловят шансове

Антония Мечкова 18 май 2024 в 07:01 41232 0

Снимка pixabay

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Седемдневието е изпъстрено с празнични поводи, обаче на вас ви се иска да се отдръпнете от колеги, приятели и даже близки. През този уикенд Овните нека избягват разправии с обкръжението си, прави са, но от спора не ще спечелят... Поемате редица ангажименти към околните до вторник, а още от понеделник се очертават сериозни пречки пред вас. Сигурни сте в решенията си и в сряда хвърляте много усилия, после ще ловите шансове за начинания, чрез които да избегнете нови конфликти до петък. За лични неща следвайте принципите си.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Периодът е динамичен и с доста празници, но вие не сте в позиция да налагате решения в деловата сфера или на близки. Телците през уикенда ловят шансове, но дали са наясно с всички обстоятелства?... В понеделник някои тръгват на път, към запознанства, на Св. Константин и Елена да изяснят докрай темата за парите. За следващите дни направете плана си така, че да можете да действате сами въпреки сериозните трудности и да се пазите от грешки. Не се месете в чужди дела, към реализация на лични напредвайте бавно, умереността помага.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
От събота кроите амбициозни планове, мъчите се да изпипате и най-дребния детайл, а дали имате условия за реализацията? Близнаците скоро ще замразят едни идеи, втори трябва да проучват много по-задълбочено в понеделник. Във вторник не получавате най-високи оценки за приноса си в екипи и вместо да се сърдите на близки, търсете по-осезателна подкрепа от влиятелни хора в сряда. Ако забавите темпо, ако се съобразявате с шефовете и обмисляте стъпките си, помощта сама ще идва. Обаче някои от престараване може да объркат нещата.

РАК (21.06 – 21.07)
През 7-дневието имате да разчиствате изостанали задачи и планове, от събота се заредете с упоритост. В понеделник Раците да се огледат за помощници, ще им е важно да разчитат на добра организация, финанси. Във вторник някои от сътрудничествата ви ще бъдат уязвени от клюки и недоразумения, с търпение и сдържаност ще обърнете нещата, ще накарате и околните да признаят вашия принос за успеха на общи начинания. Проучвайте всеки въпрос по-сериозно и вземете ли решение – не се отклонявайте, а и на партньори не го позволявайте.

продължава на стр. 2 

Страница на статията : 010203
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Бил ли е Етиен Леви агент на ДС?