Хороскоп 17-23.06: Овни, Лъвове, Риби готови за купон, Телци и Стрелци слушат шефовете

Антония Мечкова 17 юни 2023 в 07:19 3538 0

Снимка pixabay

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Чудесно 7-дневие, пълни сте с енергия и положителни емоции. Ала все пак Овните да не летят нависоко на крилете на любовта и ентусиазма, имат и куп задачи. В понеделник ви се откриват делови шансове, във вторник можете да стартирате важни промени, ако нещо не става – не корете близки. В четвъртък уреждайте стриктно финанси и документи, в петък първо да е работата, после купонът. Сега сте щедри и към другите не само на пари, а на подкрепа за техни изяви. Влюбените се радват на връзката си, макар че околните ги наблюдават...

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Труден период и няма как – ще се съобразявате с шефовете, но резултатите са удовлетворителни. За Телците е по-важното, че от уикенда укрепват връзки, в които се допълват с партньорите си за работата или в личния си живот. От понеделник до четвъртък дълбаете по задачите и се държите по-надалече от разни съветници и интриганти. Във вторник се тревожите за доходите си, ще намерите решение и в следващите дни ще разчистите стари дела и отношения, които ви дърпат назад. В петък не говорете за идеи, вписвайте ги в общи изяви.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Вашето 7-дневие не е леко, вие си го правите такова. От уикенда Близнаците се палят за начинания, а в петък май ще се окаже, че и желанието за работа бързо им е минало. В понеделник обмислете плана си, има куп неясни условия. Във вторник забравете споровете, привличайте си помощници. В сряда се появяват и други шансове, може да породят раздор в екипите, а за вас е повече от важно там да няма конфликти, да не се разколебавате за започнатото... Можете да се справите с пречките, но си мерете думите и забравете злото, сторено ви някога.

РАК (21.06 – 21.07)
Динамичен период, има и неяснотите в работата. Но Раците няма да се откажат от идеите си, в понеделник тръгват на път, търсят още информация, контакти... Във вторник се съсредоточете в недовършените неща, там пречките са повече, а забавянето вреди на имиджа ви. В сряда възникват нови спънки, те са сякаш предупреждение за припрените, че сами ще объркат нещата. Професионалните усилия обаче ще бъдат оценени, а в петък не изпадайте в крайна взискателност към себе си и колеги. Не се отказвайте от мечтите си даже заради свои близки.

продължава на стр. 2 

Страница на статията : 010203
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews