Хороскоп 15-21.07: Деви и Козирози пред предизвикателства, Раци, Стрелци, Водолеи мълчат за плановете си

Антония Мечкова 15 юли 2023 в 07:33 42934 0

Снимка pixabay

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Динамичен период, но май предпочитате да мъдрувате и сигурно има защо. Я Овните да обърнат внимание на партньорствата, понеделник е труден, вторник предполага да заемат по-второстепенна позиция, да изпълняват чужди идеи и разпоредби, Ами като не ви харесва, в сряда поне се постарайте по-точно да уредите всичко в деловите, финансовите и административните връзки, ще си спестите нежелани изненади и разочарования през следващите ни. Ако нещо в личен план не ви е по воля, не отлагайте проблема, сега е момент да успявате!

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Време за път, запознанства, учене на нови неща. От уикенда на Телците не им се ще да се претоварват, понеделник идва с куп задачи и... пречки. Във вторник си давате малка пауза за анализ и домашни задължения, в следващите дни не демонстрирайте големи амбиции, ако изяснявате деликатни теми. Влиятелните хора харесват постоянството ви в работата, в четвъртък покажете умение да действате в екип, да помагате на неопитни. До петък мнозина ще получат по-големи делови отговорности, приходи. Някои ненадейно тръгват към любовта.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Като цяло успешен и по-напрегнат период. От уикенда виждате пречки пред целите си, да не ви разколебават. В следващите дни Близнаците ще се дразнят от някои колегиални интриги, критики и пр., но имат и такт, и доводи за своята коректност и професионализъм. До сряда-четвъртък изяснявате ситуацията, да не е с разправии. В петък не споделяйте нови идеи за изява и печалби, макар че ще се чувствате окрилени от доверието на шеф. Е, времето си тече с покани за купони, ала на вас са нужни трезвост, предпазливост, смелост, имате си план.

РАК (21.06 – 21.07)
През уикенда делови и лични проблеми не са ви твърде ясни, така че пестете думите. В понеделник Раците ще зависят доста от влиятелни роднини, познати и колеги, но в името на по-добри доходи да не обещават необмислени неща. В сряда амбициите ви растат, а с тях и рисковете от спорове. Илинден ще носи поводи за сериозно удовлетворение от работата, но все пак – актуализирайте плановете си на действие, потърсете услуги. Ще ви трябват в следващите дни и не повтаряйте грешка да се опрете на некачествени хора, има ги всякакви сега.

продължава на стр. 2

Страница на статията : 010203
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews