Хороскоп 15-21.06: Водолеи и Стрелци да укротят темпото, Козирози и Раци следват чужди идеи

Антония Мечкова 15 юни 2024 в 07:24 37924 0

хороскоп

Снимка pixabay

Хороскоп

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Ще си отвоювате добри служебни резултати и приходи през 7-дневието, но упорствайте с мяра. Овните да укротят нетърпението още от уикенда, пък и да намират време за родата и познати в понеделник-вторник, в петък ще има на какво да се радват заедно с най-близките. Сега бъдете внимателни с пари и имоти, за да не се окажете ощетени. От четвъртък намалете темпо, почивайте и полагайте подобаващи грижи, усетите ли неразположение. Някои са склонни да рискуват в делата си, ала недоглеждане, пропуски ще провалят хубави идеи.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Този уикенд ви изправя пред куп проблеми, не се мъчете да ги решите с кавги. Понеделник е уморителен за Телците, някои се изнервят, че трябва да следват чужди проекти, да изпипват до безкрайност детайли. В сряда ще видите добри резултати от усилията си, ала сметки, бизнес партньорства изискват повишено внимание. В четвъртък-петък ще изясните важните теми, не се връщайте към рутинни изяви, за да ви е по-лесно. Ще преодолеете трудностите, околните да не ви се месят във финанси и житейски неща. Не бързайте да споделяте идеи.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Сега за вас се очертават проблеми в партньорствата, анализирайте внимателно темата още от уикенда. В понеделник Близнаците се устремяват към печалби, но да уреждат стриктно правните и финансовите детайли, а във вторник да не чакат бързи резултати. В сряда трябва да си наложите по-строг режим и да се отдръпнете от хитреците, които искат да печелят на вашия гръб. От четвъртък стабилизирате сътрудничества или проекти, които са чакали поради обективни причини. Не пришпорвайте темпото в петък, други ще имат нужда от помощ.

РАК (21.06 – 21.07)
Хубаво 7-дневие, а вие от началото му сте уверени, че усилията ви ще донесат плодове. Този понеделник Раците ще срещат доста трудности в службата, а ако работят в екип – да балансират отношенията и интересите в него. Във вторник и сряда бъдете по-прецизни, до петък това е най-важно, задачите ви са на път, с нова информация и хора. За вашите идеи е още рано и ще се наложи първо да помогнете другиму, а после да гледате своите планове. Както и да ви напрягат задълженията, сърцето ви е винаги отворено за любов и най-близките ви хора.

продължава на стр. 2 

Страница на статията : 010203
    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Русия търси разкол в българската църква, за да бъде избран проруски патриарх