Хороскоп 15-21.04: Близнаци и Телци домошари, Везни, Скорпиони и Козирози ловят неочаквани шансове

Антония Мечкова 15 април 2023 в 07:19 34870 0

табела

Снимка pixabay

ОВЕН (21.03 – 19.04)
До Великден спазвате най-стриктно закони и правила, а не ви е спокойно. При Овните са вероятни притеснения за работа и близки, да не коментират грижите си нашироко, а да потърпят, постепенно нещата ще се подредят. До Светли петък ще изгладите и служебни, и интимни проблеми, най-важно ви е вкъщи да усещате подкрепа. Във вторник пречките няма да ви уплашат, ако разчитате на взаимно допълване с партньори. Е, ще искате и услуги от околни, но и със строга лична дисциплина показвате на колеги и сътрудници как се носи дълг...

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
За вас периодът е празничен, но по-напрегнат и най-сигурен тил ще ви бъдат домашните. От Великден може да се наложи да пътувате, спешно да се заемете с проучване на данни, да направите запознанства или да се самонатоварите с по-тежки отговорности. Не бъдете чак толкова придирчиви към слабостите и пропуските на близки хора, скоро ще преодолеете проблемите, ще изгладите и отношенията. Телците ще имат още куп задачи от сряда нататък, да не бързат, важно им е да привлекат подкрепа от шефове, да парирате служебни интриги.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Неспокоен период и за вас, от Велика събота в ума ви са все служебни тревоги, интриги от колеги. Близнаците да анализират грижливо фактите, дискретно да търсят допълнителна информация, да не пилеят средства. Поводи за празнични трапези има, но не там ще решавате проблеми. Освен тези стъпки за защита на позициите си, мнозина да не се изтъкват толкова пред близки и съюзници, а да си направят реалистичен делови план. В четвъртък-петък бъдете най-бдителни и търпеливи, обичани ви подкрепят, а дали се съобразявате с тяхното мнение?

РАК (21.06 – 21.07)
Тревожите се за финанси, а няма защо. Раците да се радват на постигнатото и възможността да поглезят близките за Великден, но да не се надяват на голяма почивка. Едно, че се товарите със задачи, за да харесате на шефовете, второ – търсят ли ви за помощ колеги и познати, не отклонявате молбите. До вторник си изяснявайте задълбочено въпросите, които ви засягат, на Светла сряда се наемате с тежката работа на екипа. Някои получават по-високи отговорности, променя се всекидневието им. Ще преборите пречките, обаче не се изтъквайте.

продължава на стр. 2

Страница на статията : 010203
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !