Хороскоп 14-20.10: Телци и Раци не разкриват планове, Козирози и Водолеи да не се бавят много

Антония Мечкова 14 октомври 2023 в 07:01 43940 0

Снимка pixabay

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Нелеко 7-дневие, макар че сигурно ви се ще да правите каквото сте намислили, и то бързо. През уикенда Овните се поддават на високи амбиции, в понеделник ще трябва да намалят темпо, да се съобразят с планове на близки. Във вторник приключете недовършените задачи, сряда е уморителна, в следващите дни се изискват голямо търпение и такт за реализация на целите ви. Дамите ще са по-благосклонни към молбите за помощ, но може и да ви създават напрежение, не подценявайте дори дребни симптоми за интриги. Изненади и за личните неща.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Хубав период, околните все повече се вслушват в думите ви. Е, Телците няма да бързат да разкриват всичките си бизнес замисли, но лесно ще привличат и убеждават най-близки да ги подкрепят в изпълнение на плана. Включително и на празнични маси - и след Петковден поводи не липсват. В понеделник с такт преодолявайте пречките в работа, във вторник помагайте и на другите, в сряда им подскажете идеи за изяви. Колеги и познати уважават всеотдайността ви, знаят, че не сте използвачи. Но от четвъртък бъдете по-грижовни за тонуса си.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Сега разбирателството с колеги, партньори и познати не е на високо ниво, от уикенда насочете силите си по-реалистично, улавяте ли задкулисни действия в екипи. В понеделник за Близнаците ударението е върху финансите, но ако не могат да се сговорят със съюзниците си, да ловят нови шансове. До четвъртък са вероятни път и преместване, ще срещате хора, които заслужават доверие. Във вторник-сряда не чакайте на подкрепа от близки, даже с обичани нещата не вървят гладко. В петък следвате идеи на шеф, на други е мъчно да се угоди.

РАК (21.06 – 21.07)
Не говорите много за нови делови идеи, но ловите шансовете за реализацията още от почивните дни. В понеделник Раците да избягват спорове с влиятелни хора, няма да са от полза за изявата им. Във вторник разчистете изостаналите задачи, а ако някоя се натъкне на спънки – анализирайте какви са, не винете околните за проблема. От деня на Рилския чудотворец енергично се хващате с най-трудните проекти, шефове ще ви подкрепят и не е нужно да прибързвате или да заплитате интриги в екипа си. И да ви критикуват, стореното се вижда.

продължава на стр. 2 

Страница на статията : 010203
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!