Хороскоп 14-20.01. - Стрелци и Водолеи се отдръпват от компании. Телци, Раци, Риби – по трапези

Антония Мечкова 14 януари 2023 в 07:30 21543 0

Снимка pixabay

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Периодът е динамичен, а следва да проявите търпение, за да постигате свои делови и лични цели. Едни Овни се палят по нови идеи, втори много държат всичко да става по тяхному, трети виждат проблеми в партньорствата си. Не бързайте в понеделник и вторник с излияния, не сте наясно със ситуацията, в сряда дискретно търсете допълнителна информация. Ще се разделите с хора, които не оправдават доверието ви. Четвъртък е доста труден, но ако деликатно поискате услуги от близки, скоро ще получите и ще овладеете напреженията...

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Седемдневие с празнични поводи, но вие се съсредоточавате в делови въпроси, куп ситуации объркват. През уикенда Телците да не разчитат много на услуги, понеделник ще потвърди поговорката за вълка, чийто врат е дебел, защото сам си върши работата. На Антонов- и Атанасовден не се товарете с още задачи, а потърсете мнението от влиятелни хора в кръга и екипа ви. В четвъртък някой разгаря високите ви амбиции, а не е момент за авантюри. В петък изяснявате защо не се разбирате с околни, разчиствате интриги. Помагате комуто можете.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Поводи за купони има, но още от събота ще се окаже, че вие не можете да се включите, работата ви не чака. Близнаците да уреждат финансовата и правната страна на всяко начинание, в понеделник така привличат доверие на колеги, шефове. Вероятни са и спорове, но не прехвърляйте свои пропуски на чужд гръб във вторник, след това похващате още дела, вероятно обмисляни отдавна. До петък ще получите подкрепа от влиятелни хора, не обръщайте внимание на служебните интриги, иначе ще ви отклонят от важни теми. И повече се щадете.

РАК (21.06 – 21.07)

Работите много упорито, макар че имате и куп покани за купон. От уикенда мнозина виждат шансовете за изява и печалби, няма да ги пропилеят. Още по-показателно: Раците намират време и да помагат на околните, ако сега срещат някакви пречки. В понеделник проявете търпение за реализацията на своите амбициозни планове, във вторник бъдете по-внимателни при запознанства и сделки. Идеите ви са добри, в четвъртък-петък не ги правете повод за разпри, не прехвърляйте своята вина на друг, нали не искате с вас да постъпват така?

продължава на стр. 2

Страница на статията : 010203
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови