Хороскоп 13-19.05: Раци и Скорпиони да изясняват всеки детайл, Овни и Стрелци да бъдат предпазливи

Антония Мечкова 13 май 2023 в 07:00 18884 0

Снимка pixabay

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Влизате в период, изпълнен с неясноти и пречки, от уикенда анализирайте по-задълбочено ситуацията, търсете нова информация. Понеделник е труден, до вторник Овните да си направят точен режим за следващите дни. Има и поводи за празнуване, но те не бива да ви отклоняват от вашите дела. В сряда са най-много, а в петък ще трябва да се справяте сами. Заредете се с повече търпение, уреждайте стриктно финансови и административни въпроси, а откриете ли си пропуск, не го омаловажавайте. За лични проблеми търсете компетентен съвет.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Това 7-дневие е динамично, ала вие не бързате с проекти и изяви, оглеждате детайлно своите задачи. Понеделник изпълва Телците с енергия, ще им трябва, за да наваксат минали пропуски, по-лоша организация. Във вторник-сряда се огледайте за помощници, услуги, обаче не се изкушавайте от лесни печалби. Мнозина ще хармонизират перспективни съюзи, важи и за по-личните връзки. Влюбените ще покажат на избраника си и нежност, и душевна щедрост. Петък носи ненадейни шансове за изява и доходи, дано сте готови да се заемете с тях.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Нелеко 7-дневие, макар че вие ще извлечете полза и от пречките, пред които то ви изправя. През уикенда Близнаците да огледат внимателно плана си, за да им тръгне работата, а не да винят този-онзи, щом се явят трудности. В понеделник и вторник може да не оценят организаторската ви роля, но вие правите много за успеха на екипа си, за обичаните хора. От сряда къде по-точно разпределяте задачите, иначе разпри и сръдни нямат свършване, а възможните резултати ще си остават недостижими. Някои да бъдат по-грижовни към тонуса и отдиха си.

РАК (21.06 – 21.07)
С куп неща не сте наясно през периода, действайте най-предпазливо, за да не влошите отношения с рода, колеги, познати. През уикенда Раците виждат: не е момент да се заемат с по-стари идеи. Понеделник ви зарежда с енергия, но и с критичност към околните. И на купонджийска вълна да са, не им се сърдете, услугите им са ви нужни. В сряда не налагайте плана си насила, колкото и да е добър. В четвъртък и петък контролирайте амбициите си, а и не се впускайте в безпочвени мечти, това също провокира спорове с близки, хич не са от полза...

продължава на стр. 2

Страница на статията : 010203
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови