Хороскоп 12-18.08: Водолеи и Скорпиони щурмуват постове, Лъвове и Везни винят друг за несполуки

Антония Мечкова 12 август 2023 в 06:35 27165 0

Снимка pexels

ОВЕН (21.03 – 19.04)
През уикенда сте готови да бързате по задачите си, но това само ще обърква повече нещата и ще засилва критичността ви. В понеделник Овните ще си дадат сметка – рано е за доста идеи, както и за говорене какво и как ще правят. От вторник до четвъртък обмисляте подробно плана си, сряда ви изправя пред сериозни трудности. Но няма да ви откаже! В петък можете да тръгнете на път или да потърсите още информация, сътрудници. Е, успехът ще бъде на ваша страна. В любовта търпението ви води по-пълно разбирателство с избраника.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Ваканционното време ви настройва за развлечения и флиртове, а още събота и неделя ще напомнят: с каквото се заемете, нека да е свършено съвестно и по правилата. От понеделник до сряда Телците ще ловят шансове за изява и доход при запознанства, на път, в общуване с близките си. На Голяма Богородица не подценявайте пречки. Добре е, че намирате съвети, подкрепа, самодисциплина, за да се справите с поетите ангажименти. Резултатите ще ви окрилят, от петък си дайте отдих. Радвайте се на развоя в личните неща, ала не ги разгласявайте.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Динамичен период, а и вие сте доволни от хода на делата си през уикенда. Е, от понеделник Близнаците да не прибързват, започват промени и следва да бъдат уважителни към партньорите в служебен и личен план. Наглед дреболии може да прераснат в сериозни ядове – в сряда си наложете режим, а харчовете ограничете, в четвъртък балансирайте съюзите си, не може да отбивате номера с идеи, на които не вярвате много. До петък стабилизирате начинанията без да се самоизтъквате в екипа. Търпението е безценно и за укрепване на връзките...

РАК (21.06 – 21.07)
Нещата ви се подреждат, доволни сте и от дохода, но все пак изпипвайте всеки правен и административен въпрос още от уикенда. В понеделник Раците да се заемат най-съсредоточено със задачите си, във вторник да намалят харчовете. Някои току се глезят, това отблъсква близки, ще ги въведе в неподходящ кръг. Сряда е за рода и домакинстване, четвъртък за купони, ако има повод. В петък се съобразявайте с околните. Навярно ще отделяте доста време за общуването, но и резултатите са ОК – включват се в проектите ви, помагате комуто трябва.

продължава на стр. 2 

Страница на статията : 010203
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews