Хороскоп 11.-17.11.: Лъвове и Везни се връщат към отдавнашен план, Скорпиони и Раци да се пазят от спорове

Антония Мечкова 11 ноември 2023 в 07:00 37737 0

Снимка pexels

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Дори да започне с финансови или други грижи, 7-дневието е хубаво. От събота до деня на св. ап. Филип следвайте идеи на колеги, партньори, ще намерите хора влиятелни, които после да подкрепят вашите. В понеделник Овните чакат на помощ от близки, тя май ще се бави, та да действат по-съсредоточено по свои задачи в сряда, а в четвъртък да не разгласяват новите си планове и да не спорят с обкръжението си. Петък е напрегнат, но усилията ви са плодотворни и наистина ще има на какво да се радвате като доходи, внимание от обичаните.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Все ви се чини, че се въртите в кръг, а не е точно така, постепенно надмогвате пречки, които са ви бавили и възпирали. В събота има доста именяци, Телците да им окажат внимание, но да не поемат обещания за помощ. От понеделник до сряда упорствайте в работата си, идеите ви са амбициозни, ала и скромност не вреди. Доста представители на знака не се съобразяват твърде с мнението на по-влиятелните в кръга си, не е разумно, от тях ще дойде подкрепата. Петък е за разширяване на контактите, а една среща може да съживи даже стара любов.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Динамично 7-дневие, добре е да пестите енергия, да имате режим. Близнаците нека да си помислят и как да спестят средства, от уикенда се редят празници. В понеделник следвайте идеи на шефове колеги - това не ще обезцени приноса ви. Във вторник ще искате помощ, а близки не бързат. В сряда анализирайте свои делови и лични връзки, за да не се почувствате разочаровани в четвъртък. Краят на работната седмица ви засипва със задачи, обаче ако не пилеете време и не се залъгвате, че после ще си наваксате, няма да ви е и толкова притеснено.

РАК (21.06 – 21.07)
Забързан период, а вие сте критични в кръга си, от сряда трудностите в бизнес и начинания са доста сериозни. Раците не отстъпват от свои идеи, обмислят ги внимателно от събота, а в понеделник може и да се дистанцират от колеги и партньори, които не са стриктни в дела. Във вторник бъдете бдителни, има и скрити рискове, ще ги улавяте по интуиция и ще разпределяте задачите в екип така, че да личи кой как се справя. Дисциплината и професионализмът ви ще мобилизират околните, вместо да се карате. Бъдете грижовни за тонус и пари.

продължава на стр. 2 

Страница на статията : 010203
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика