Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Хороскоп 11-17.02: Раци и Лъвове бягат от големи компании, Телци и Риби по купони

Антония Мечкова 11 февруари 2023 в 07:57 17032 0

Снимка pixabay

ОВЕН (21.03 – 19.04)
През следващите дни има доста поводи за празнуване, затова подбирайте внимателно покани и компании още от уикенда. В понеделник Овните трябва да уреждат свои дела, а на околни да помагат, за да вървят общи. Във вторник заздравете партньорствата, от сряда до петък задачите ви ще са много, а колеги и познати ще искат съдействие, откъсвайте повече време за обсъждане на нови продуктивни идеи, а и за почивка, занимания с хоби. Ако възникнат трудности с финанси или други въпроси, ще намерите решение, ще наваксате пропуските.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Периодът е изпъстрен с проблеми, а има и поводи за празници, та се дръжте нащрек. Телците ще посветят уикенда на общуване с близки, в понеделник да се хващат здраво за работа, и в нея ги очаква радост. Във вторник прибързвате с изясняване на важни въпроси, но е още рано да действате по замислите си. В четвъртък-петък внимавайте с пари и сътрудници. Едни от знака се колебаят в предприетите начинания, втори пренебрегват бдителността, трети дразнят със самомнение. Е, шефовете ви имат доверие. В любовта покажете решителност.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Седемдневието напомня старата мъдрост, че каквото сееш – това ще жънеш. През уикенда Близнаците упорстват в дела и не искат услуги от близки. В понеделник не им се сърдете за свои пропуски, хората са готови да помагат. Във вторник някои ще използват разговор на маса, за да уредят финанси и служба, а следващите дни ще ги изненадат с изпитания. Не подценявайте пречки до петък. За куп идеи още не е време, не ги пилейте с припряност, предоверяване. В любовта заложете на сериозните връзки, не на авантюри.

РАК (21.06 – 21.07)
През уикенда решавате да се дистанцирате от всяка тема, която крие риск за конфликт с околните. Доста Раци може да се чувстват огорчени и от близки в понеделник, но спорове и разправии не са им от полза. А и пауза в общуването ще подскаже на другата страна какво губи. В сряда потъвате в работа, нужно е повишено внимание, вместо да търсите вина за несполуките в колеги, познати. Лека-полека придобивате увереност, та постоянството ви носи и приходи или похвала. В петък идва времето за обмисляне на нова стратегия и начинания. 

продължава на стр. 2

Страница на статията : 010203
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews