Хороскоп 11.05-17.05.: Раци и Скорпиони с добра равносметка, Близнаци, Деви, Стрелци да внимават от кого искат услуги

Антония Мечкова 11 май 2024 в 06:58 59683 0

Снимка pixabay

ОВЕН (21.03 – 19.04)
До четвъртък делата ви не вървят точно както сте ги замислили, а амбициите ви са големи. През уикенда Овните да овладеят нетърпението, да се отдръпнат от големи компании. В понеделник забавете темпото, във вторник изпипвайте всеки детайл. Така от сряда обръщате нещата в желаната посока, в следващите дни можете да отделите време за дома или избраника. Тогава дамите да бъдат много тактични, ще си спестят напрежение, ядове. Ако резултати ви радват, не се възгордявайте и не дразнете с претенции, даже може да помислите за отдих.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Доброто настроение не ви напуска до понеделник, ама все пак си отдъхвайте и обмислете как ще действате по идеите си. Телците май опростяват някои неща, после ще поемат все повече ангажименти. Къде по-лесно е да проявите такт по спорните теми във вторник, а усилията ви в дела ще бъдат оценени. В сряда се връщате към стари планове, но там ви дебнат нови трудности и ще трябва да се съобразите с известни ограничения. Покажете повече сговорчивост с близките. Сега ви е важно да запазите спокойствие и да се бронирате за клюки, интриги.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Готови сте да гоните и най-амбициозните си цели, а 7-дневието ви показва: за реализацията на някои няма подходящи условия. През уикенда Близнаците ще уговорят пратньорства, от понеделник разширяват контактите. Във вторник ще искате услуги и от хора, с които не сте близки. В сряда обаче не се връщайте към стари идеи и уговорки, а в следващите дни не бързайте да разкривате свои бъдещи намерения. Шефовете са благосклонни към вас, заложете на по-голяма самодисциплина, на тонизиране. Може да промените свои по-лични решения...

РАК (21.06 – 21.07)
Динамично и резултатно 7-дневие, ще има поводи да се видите с приятели, но не се пилейте по купони още от уикенда. В понеделник Раците следват чужди идеи с полза за себе си, във вторник умело заобикалят темите за спор. В сряда вниманието да бъде в многобройните задачи и финансите. И да не сте в силна позиция, до петък шефове ще ви подкрепят, те вярват на вашата креативност. Колеги и познати също, знаят каква отзивчивост проявявате към чужди болки. Най-грижовни бъдете към обичани, анализирайте какви мотиви ги водят сега.

продължава на стр. 2 

Страница на статията : 010203
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Атентатът в ''Света Неделя''. Лекция на проф. Вили Лилков