Хороскоп 10-16.06: Скорпиони и Деви си налагат режим, Водолеи и Везни да не се претоварват с ангажименти

Антония Мечкова 10 юни 2023 в 07:16 25742 0

Снимка pixabay

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Периодът е динамичен, чакат ви куп задачи, а вие от уикенда мислите за паузи в службата. Овните да се съсредоточат в делата, понеделник ще им подскаже още шансове за изява. Във вторник усилията ви ще носят плодове и радости, споделете печалби и аплодисменти с хората, които винаги са до вас. Сряда не предлага условия за по-смели начинания, едни взимат отпуск, втори мъдруват дали нещо у дома не чака ремонт. Четвъртък е за такива грижи и за проучване на проблеми, после тръгвайте за път, срещи. Ако почвате връзка, да е на чисто.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Планът ви за седмицата е готов отдавна, но през уикенда не търсите помощ от приятели и роднини за делата си, другите сякаш мислят повече за дивиденти и ползи. От понеделник Телците се залавят здраво с работа, има какво да научат от колеги, партньори, да бъдат гъвкави, не да дразнят с амбиции. Сряда е най-уморителна, не поемайте още задължения към околни. В четвъртък действайте много съсредоточено, ще има куп изненади, а и по-дребен пропуск може да ви подведе. Приспособите ли се към ситуацията, ще печелите и пари, и симпатии.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
През уикенда показвате нетърпение за осъществяване на целите си и може да сгрешите. Близнаците ще намерят ключе за сложните ситуации, то ще ускори изпълнението на замисъла им. В понеделник задачите са бол, подхождайте с ювелирна точност. Във вторник не забравяйте и някои по-стари дела, ще ви олекне. Сряда разкрива кои неясноти са ви препъни камък, в следващите дни съчетавате трудолюбие и стратегия, а и реализъм за онова, с което няма как да се справите на мига. Лични теми може да почакат, на маса няма да ги оправяте.

РАК (21.06 – 21.07)
Седемдневие за път, проучване на информация, срещи. Затова през уикенда не се товарете с още задачи, имате си. В понеделник Раците да уреждат стриктно делови и финансови ангажименти, сега са вероятни сериозни придобивки. Но в екипи пари могат да скарат и добри приятели, току виж отблъснете партньори със стремежа си за още и още печалби. В сряда укротявате амбициите, чакат ви 2 дни с много работа, заредете се с бдителност. Някои няма да забравят и стари уговорки. Интересът към нов, необичаен човек може да ви отведе до любовта.

продължава на стр. 2 

Страница на статията : 010203
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови