Хороскоп 09-15.12.: Мнозина се виждат в слаба позиция, Овни, Водолеи и Риби поддържат умерено темпо

Антония Мечкова 09 декември 2023 в 07:41 40437 0

хороскоп

Снимка pixabay

хороскоп

ОВЕН (21.03 – 19.04)
През уикенда кипите от сили и идеи за изява, това може да доведе до спорове с близки. В понеделник Овните предпочитат самостоятелни проекти, а пречките ще бъдат бол. Във вторник упорствате за приключване на задачите качествено и в срока, а и не се изтъквайте твърде пред хората, на които помагате. В сряда заложете на такт и сговорчивост, нужни са за следващите дни, когато бързате да изясните делови и лични проблеми. Пред обичаните покажете търпение, а сред познати – скромност и разбиране, имат грижи и можете да ги окуражите...

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
През периода нещата ви не се подреждат както искате, ала не си позволявайте отпускане, униние. На Анинден Телците да обмислят пречките пред плана, в понеделник да не подхващат всичките си идеи на куп. Във вторник намирате изход от някои затруднения, за преодоляване на други ще търсите помощ или ще изчакате друг шанс. В сряда може да привлечете сътрудници, партньори, в четвъртък ще отстъпите назад, ще избягвате разни ментори. В петък можете да измолите подкрепа от близки, те няма да бързат и следва да се постегнете вие.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Седемдневието е белязано от променливите ви настроения, на моменти май забравяте, че има и хубави поводи за отбелязване. През уикенда Близнаците може да си спестят купоните, а защо, и на маса биха привлекли подкрепа за идеите си. В понеделник не искате да ви се месят, избягвайте да спорите и да зависите от чуждо мнение. Във вторник хем изпипвате детайлите, хем поемате нови задачи. В екип ще корите другите за пропуски, вие си се справяте, имате и роля на обединител. До петък внимавайте с тонуса, има рискове от преумора.

РАК (21.06 – 21.07)
През уикенда сте склонни да се поддавате на настроенията си било в службата, било при контакти с близки и познати, не е уместно. Раците имат задачи, кроят и планове за изява, да не бързат в понеделник с нещата, за които няма условия, пък и да не говорят много за идеите. В сряда май сте на купонджийска вълна... Само не се хвърляйте във флиртове и авантюри. Четвъртък е за по-упорита работа, не се отклонявайте от целта си, защото петък идва с нови шансове и следва да сте приключили начинания. Околни ще се възхитят на качествата ви.

продължава на стр. 2

Страница на статията : 010203
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика