Хороскоп 09-15.09: Лъвове и Деви потъват в детайли, Близнаци и Телци да действат предпазливо

Антония Мечкова 09 септември 2023 в 07:34 28379 0

Снимка pixabay

ОВЕН (21.03 – 19.04)
През 7-дневието има куп празнични поводи, вие успокоявате деловото темпо, а и действате по задачите предпазливо и по-консервативно. Овните да уреждат стриктно бизнес и финансови въпроси до понеделник, иначе на Кръстовден ще се чудят как да вържат бюджета си. Във вторник не се връщайте към старите уговорки и идеи, бързо ще започнат разправии, а и май задълженията ви ще се умножат. Не поемайте излишен риск, стига, че работите и за доброто на екипа, не само за себе си. На обичаните покажете търпение, дискретност и искреност.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Периодът е динамичен, очертават се срещи, купони. От уикенда Телците да се запасят с търпение и да се грижат за спокойствието на любим, рода, приятели, не е време да поемат рискове и да напират за осъществяването на желания. До Кръстовден ви чака доста работа, контролирайте енергията, а и амбициите си, шефове може да не ги одобрят, вие пък – да не оцените обективните рискове, с които ще ви изненада петък. Мнозина ще преодолеят трудностите в делата си и ще се обградят с хора, заслужили доверието им. Приемайте техните съвети…

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
До сряда сте готови да се хванете и с най-тежки задачи сами – хем да покажете какво можете, хем никой да не ви назидава. Е, Близнаците да не подценяват пречки през уикенда, в понеделник да уреждат по-бдително делови и парични въпроси, а и да не се подлъгват да говорят надълго за свои нови идеи. Едно, че така пропилявате ценно за реализацията време, второ – другите очакват от вас да организирате практически тази дейност, не приказки. По-уместно е в петък да се включите в проекти на познати и близки, с любовни връзки не бързайте.

РАК (21.06 – 21.07)
По интуиция улавяте, че периодът открива много шансове за изява и доходи, от уикенда ще упорствате да ускорите всяка започната задача. Нека Раците да внимават, в понеделник сътрудниците им едва ли ще влязат в този ритъм, във вторник-сряда колеги и клиенти ще се дразнят от припряността. В четвъртък сте доста критични към обкръжението си, но е по-добре да помислите за нови идеи и нови партньорства за работа. Разбира се, без да се пресилвате и без да слагате каруцата пред коня си. Искреността ви към най-обичани май наранява.

продължава на стр. 2 

Страница на статията : 010203
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews