Хороскоп 08-14.07: Телци и Козирози много критични, Овни и Стрелци да не прекаляват с купони

Антония Мечкова 08 юли 2023 в 07:29 19988 0

Снимка pixabay

ОВЕН (21.03 – 19.04)
На работа или в отпуск, през периода извличате дивиденти от всяка ситуация. Другите има да се чудят, понеже Овните не споделят много, от понеделник до четвъртък са твърде съсредоточени в свои дела. Не са леки, но вторник-сряда ви дават нови шансове. Не бързайте да реализирате идеи, за които не е дошло време и не коментирайте нашироко намеренията си. В петък ще си определите по-строг режим, макар че покани за купони не липсват. Свободните сърца ще срещнат подходящ човек за връзка, чувствата има да се разгарят, да внимават.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Седемдневието е уморително, а ако допуснете и разправии в кръга си, в петък ще се чувствате просто на края на силите си. От уикенда Телците нека укротят темпото, в понеделник да уреждат стриктно делови и финансови въпроси, а в сряда да заложат на съвестна и по-мълчалива работа. Да, вие много обичате да изяснявате всичко, отстоявате мнението си, в четвъртък се връщате и към отминали неща. По-разумно е да следвате плановете на шефа и да отстъпите временно в спорове. Ако се налагате и на близки, сегашната победа ще горчи.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
През уикенда още се заредете със скромност, в работата нещата не са както ви се ще и все пак можете да дадете принос за поддържане на добро ниво в екипа. Близнаците да не се изтъкват, в понеделник ще търсят услуги, трябва да се пазят и от разпри с близки. Във вторник ще мислите за нови съюзници, а дали самооценката ви е точна? От сряда до петък ще се връщате към стари идеи или нов шанс ви окуражава за печалби и позиции. Май следва да се приспособите към ситуацията, без да проявявате дребнавост. В любовта се борите за своето.

РАК (21.06 – 21.07)
За вас трудностите са във взаимоотношенията, от уикенда още обмислете и ситуацията, и критиките, които ви отправят. В понеделник Раците да се готвят за трудности в работата, нищо чудно колеги и партньори да гонят печалби и зад гърба им. В сряда засилете самовзискателността, не е време за отпускане, подценяване на задачи, пречки. Приносът ви в екипа ще личи в резултатите, шефове ще ви възлагат все повече отговорности. В петък не се претоварвайте, имате условия за укрепване на съюзите. Не прибързвайте с личните промени.

продължава на стр.2 

Страница на статията : 010203
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews