Хороскоп 08-14.06: Овни, Близнаци, Раци не се набиват в очи, Водолеи и Риби помагат на околните

Антония Мечкова 08 юни 2024 в 07:21 55029 0

хороскоп

Снимка pixabay

Хороскоп

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Влизате в динамичен период, околните бързат за едно, за друго, а вие трябва да действате предпазливо, спокойно и с поглед към бъдещите възможности за изява и печалби. В понеделник обаче Овните са припрени, във вторник-сряда ще се огледат за помощници, и то по-влиятелни от тях в службата. Изяснете точно условията за сътрудничеството, иначе в петък за вас ще са по-тежките задачи и по-задната позиция. Шансът няма да ви избяга, бъдете търпеливи. В любовта също, не настоявайте пред обичаните да следват само ваши желания.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Седемдневието е забързано и за вас, но от уикенда трябва да овладеете своята припряност и да подготвите старателно начинанията си. В понеделник даже стари идеи ще ви се получават мъчно. Във вторник Телците ще си гарантират успех в тежките задачи, уреждайки финансови и правни детайли, а в сряда ще се посветят на семейни задължения. Следващите дни изискват да привличате подходящи партньори в работата, а и да покажете на шефа, че планът ви носи плюс за неговите. За да върви леко, търсете съгласие от близки за стъпките си.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Търпение и постоянство са от ключово значение за изпълнението на плановете ви, още в уикенда заложете на това. В понеделник Близнаците ще са угрижени за куп неща, важно е да уреждат стриктно административни и финансови теми. Във вторник ще си изясните по-задълбочено някои, в сряда ще хвърлите много усилия за стабилизиране на доходи и съюзи. Внимание заслужава и тонусът, в четвъртък бързате да свършите всичко наведнъж, а в петък сте готови дори да обвините друг за пропуските си. Любовните проблеми решавайте след време...

РАК (21.06 – 21.07)
Нови делови шансове идват още в уикенда, но прецените точно и подводните камъни, колкото да не ви плашат. От понеделник Раците да се държат скромно и спокойно в екипа, не е време да говорят за бъдещи начинания. Във вторник търпението ви дава плод, приходите са добри, шефовете – по-отзивчиви към идеите ви. Ако колеги или съседи не ви слушат, затегнете дисциплината, но с такт. В четвъртък-петък започват служебни промени, към които се стремите от доста време, не прекалявайте с амбиции. И лични въпроси решавайте без инат.

продължава на стр. 2

Страница на статията : 010203
    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Русия търси разкол в българската църква, за да бъде избран проруски патриарх