Хороскоп 08-14.04: Скорпиони и Деви обединяват кръга си, Водолеи и Близнаци залагат на сътрудничество

Антония Мечкова 08 април 2023 в 07:55 22069 0

хороскоп

Снимка pixabay

Хороскоп

ОВЕН (21.03 – 19.04)
На Лазаровден и Цветница изяснявайте деликатно темите, които ви вълнуват. Овните няма да спечелят на чужд гръб, нито като занижават бдителността си, чакайки друг да е по-стриктен. Понеделник носи нови шансове, не бързайте с решения. Във вторник изпипвайте всеки административен и финансов детайл, а ако предлагате промени – да са наистина съдържателни. До Разпети петък и задачите, и трудностите при изпълнението им са много, но с упорство и такт ще успеете. В любовта постигате желаното с чар, не се вкарвайте в шаблона.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Седемдневието носи ценни уроци и не е леко. До Цветница много държите на проектите си, а не е най-подходящото време. От понеделник Телците нека да изясняват дела и лични теми дискретно, и в отдавнашни екипи трябва да се нагърбват с тежки задачи. Да, усилията ви ще бъдат възнаградени, но едва ли сте твърде разбрани от близки, колеги и познати, ще има и опити да ви вредят. До Разпети петък останете съсредоточени в работата, ще парирате хитреците, ще проучите и шансове за по-ефективна изява, ще укрепвате важните връзки.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
За вас периодът не е лек – делови проекти биха тръгнали трудно, някои имат и финансови тревоги от уикенда. От Велики понеделник до Велики четвъртък Близнаците да не поемат допълнителни ангажименти, без друго на моменти се товарят със задачи на колеги, близки. Търсете информация, бъдете скромни и дисциплинирани. Даже критики към обичаните не са най-препоръчителни сега, та покажете толерантност към слабостите. Ще успеете да балансирате съюзите си, в петък сътрудничеството с околните ще ви гарантира добрата перспектива.

РАК (21.06 – 21.07)
Динамичен, напрегнат период, дано сте планирали точно делата. От уикенда Раците се стремят да излязат по-напред в екипа, но това ще стане, като влагат повече енергия за обединяване на колеги и познати за реализация на идеите си още от Велики понеделник. Във вторник-сряда са възможни несполуки, не ги приписвайте само на другите. На Велики четвъртък се съсредоточете в своите неща, а не в обяснения. Мнозина ще имат проблеми с финанси и партньори. За лични е нужно по-често да говорите с обичаните, да балансирате позициите си.

продължава на стр. 2

Страница на статията : 010203
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews