Хороскоп 06-12.07: Овни и Стрелци да внимават с бюджета, Деви, Козирози, Везни – пред пречки

Антония Мечкова 06 юли 2024 в 07:11 69683 0

Астрална карта

Снимка pixabay

Хороскоп

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Динамично 7-дневие, май доста ще се чудите накъде да поемете – към работа или за отдих, към рутинни дела или нов проект. Приз уикенда Овните няма да говорят за плановете си, но да упорстват в подготовката, понеделник може да ги накара да променят замисъла. Във вторник е по-лесно да действате сами, в сряда обаче зависите от близки и е редно да споделяте идеите си. В четвъртък ви се ще да анализирате нещата внимателно, в петък ще искате услуги в кръга си. Самотните сърца да не бързат с предложения за връзка, а идва и това време.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Доста динамичен период, засилете бдителността си и се помъчете да укротите нетърпението на колеги, близки от уикенда до сряда. В понеделник куп пречки ще покажат на Телците да пестят повече, а във вторник да не говорят много за идеите си даже в тесен кръг. В четвъртък можете да се заемете с начинания, ще привлечете ценна помощ и от нужните ви хора, само да не изпуснете времето, подходящо за действие. Понякога чакате признание и пилеете шансове или ви влияе неорганизираността на околни. Не изяснявайте болни теми с обичаните.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
През уикенда кроите планове, има и куп въпроси за изясняване. В понеделник Близнаците да отчетат за кои проекти не е време, от кого зависят другите дела. Вторник е труден, бъдете тактични с колеги и познати, може би ще е нужно да отсеете истинските от мнимите приятели. В сряда проявете пестеливост в думи и харчове, с преодоляването на пречките в следващите дни ще стабилизирате важните съюзи, идват нови шансове. Някои от знака да бъдат по-грижовни към тонуса и да не се товарят с куп обещания към близки, макар че разчитат на тях.

РАК (21.06 – 21.07)
С уикенда започва динамичен период, съответно с куп добри шансове за изява и печалби. Раците да огледат плана си до сряда, от понеделник нека да покажат дисциплина в работа, отдих, домашни грижи. Във вторник не подценявайте пречките пред начинания, може би следва да се върнете и към стари уговорки, да намалите претенциите си даже към най-близки и обичани. Ще се справите с трудностите, чувствате се силни с разбирането и подкрепата на своя кръг, пък и знаете кому какви отговорности да възложите, от кого и кога да искате съвет.

продължава на стр. 2 

Страница на статията : 010203
    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Ивелин Михайлов: Запознах се с Николай Марков 3 месеца преди изборите