Хороскоп 06-12.05: Овни и Лъвове домошари, Водолеи и Раци изясняват важните за тях теми

Антония Мечкова 06 май 2023 в 07:20 20143 0

Снимка pixabay

ОВЕН (21.03 – 19.04)
С Гергьовден започва поредица напрегнати дни, ще ви се иска да оставате по-дълго вкъщи. В понеделник Овните ще се чувстват уморени, да се погрижат за укрепването си. Вторник-сряда ви носят хубави делови шансове, ако колеги и партньори не се хващат за работата сериозно – ще ги вкарате в ред. Същото се отнася и за близки, май празничните поводи през периода ги разглезват... В петък се съобразявайте с плановете на шефове, за да реализирате и свои идеи, в чужди проекти се включвате ефективно. И не си позволявайте мрачни мисли.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Затруднения в работата ще ви мъчат в сряда-четвъртък, но периодът не е лош, колкото и да е забързан. През уикенда Телците да не се предават пред събития, които ги сварват неподготвени, с воля и разум могат да преодолеят пречките. В понеделник не критикувайте околните, а разчистете изостанали дела. Колеги и познати не са идеални, но общуването с тях ви дава енергия, идеи, а усилията ви обща дейност да върви ще бъдат възнаградени подобаващо. До петък идват и нови делови шансове, не укорявайте близките, че това-онова не върви леко.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Периодът е динамичен, поводите за празнуване са доста и все пак проявявайте търпение и благоразумие. През уикенда Близнаците се съсредоточават в дела, които чакат довършване, в понеделник може да потърсят и услуги. Шефовете са добронамерени, а вие огледайте партньорствата си, на някои едва ли следва да разчитате, от други тръгват интриги, клюки и за лични неща. Във вторник се справяте с куп задачи, от сряда бъдете внимателни с финансите. Пари не ви липсват, но има и риск. С любимия обсъдете теми, важни за съвместния живот.

РАК (21.06 – 21.07)
Време за изясняване на делови и лични проблеми, затова може и да се държите настрана от близки и познати през уикенда. Така е по-добре, отколкото Раците да влизат в разпри. В понеделник ще проявявате упорство в работа, възникват непредвидени ситуации. Не прехвърляйте на рода, приятели свои задачи, ще се справите и ще спечелите. В сряда обаче е важно да хармонизирате съюзите си, следващите два дни са уморителни, пълни с още въпросителни. В службата ще получите шанс, а за лични неща преценете докъде трябва да правите отстъпки.

продължава на стр. 2

Страница на статията : 010203
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови