Хороскоп 06-12.04.24 г.: Овни, Деви, Водолеи се претоварват, Лъвове и Козирози да избягват споровете

Антония Мечкова 06 април 2024 в 07:02 45993 0

Снимка pixabay

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Периодът е по-динамичен, дано ви подскаже как да съвместявате делови и лични задължения, да не се преуморявате. През уикенда Овните да прегледат задачите, има сложни, зависят от разни сътрудници, партньори. В понеделник и в четвъртък можете да искате помощ от рода и приятели, но не припирайте другите, не е добре да прибързвате. Във вторник разчистете някои изостанали дела, търсете информация, подкрепа на път, при срещи с нови хора, в сряда ще видите: подходът е печеливш. Като откъсвате време и за отдих, да е с обичани.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
От събота до петък се дръжте на втори план между близки и в екипи, пречките пред плановете ви са доста, важно е да ви подкрепят и по-влиятелни хора. През уикенда Телците да не търсят съвети от рода и приятели, по-нататък и тяхното мнение ще е от полза. В понеделник избягвайте претоварване, във вторник не се хвалете с дела. Иначе в сряда споровете ще пречат на желанието за изява и в четвъртък ще трябва да чакате за реализация на идеи. Е, рутинните ви задачи не са малко, ще донесат и средства точно когато ви са нужни. Все пак пестете.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
През уикенда май ви наляга умора от неразбориите в екипи, партньорите току говорят... Близнаците да се съсредоточат върху изостанали дела в понеделник, от вторник до четвъртък да помагат на колеги, познати да преборят инерцията на дългите приказки. Ще повярват на рационалния ви подход по-трудно, но от сряда положителният обрат в работата е виден за всички и макар че до новите проекти има време, вече зреят. Уреждайте точно финанси и административни детайли. Сила черпите от любовта, някои получават разбиране за идеите си.

РАК (21.06 – 21.07)
Предстои трудно, но плодотворно 7-дневие. От уикенда Раците да разчистят някои забавени ангажименти, в понеделник добре да уточнят и съвместните задачи, които ще движат в сътрудничество с колеги, познати, съседи. Във вторник си наложете режим, не бива да пилеете сили, време, нито да спорите за щяло и нещяло, каквото трябва - до сряда го уредете по всички правила. В четвъртък-петък мнозина ще насрочат контакти с хора, на които държат, от тях може да дойдат и молби за помощ. Отношенията ви получават нова енергия.

продължава на стр. 2 

Страница на статията : 010203
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки