Хороскоп 06-12.01.2024 г.: Мнозина упорстват, Скорпиони, Козирози и Риби да не спорят с близки хора

Антония Мечкова 06 януари 2024 в 07:24 33483 0

Снимка pexels

ОВЕН (21.03 – 19.04)
С Йордановден и Ивановден започва динамичен период за вашите дела, а и поводите за празнуване са много. До понеделник Овните ще имат ненадейни оферти за изяви и приходи, но в следващите дни да не забравят да споделят и спечеленото, както и придобития опит с колеги и близки. В сряда май ще си дадете сметка, че трябва да им помагате, не само да ги търсите за съдействие. В четвъртък уреждайте стриктно бизнес и лични въпроси, трудностите не са за подценяване. Някои мислят за брак и може да се решат на сериозната стъпка.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Периодът не е лек, понеже ще ви подтикне към по-сериозни промени в работа, а е и някак забързан. Чак в деня на св. Татяна Телците ще погледнат на нещата от положителната страна. През уикенда и в понеделник сте наострени за кавги с близки и шефове, във вторник обединявате сили с колеги и познати, ама по техни идеи, в сряда се съобразявате с по-влиятелни личности в деловата сфера. Тя равносметката е във ваша полза, обаче не гонете само кариера, а укрепвайте връзки с околните, с обичаните. Важно е да следвате свои цели, те пък техни...

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Седемдневие, изпъстрено от празнични поводи, та още от уикенда уреждайте точно дела, финанси. Ще има много изкушения, но Близнаците в понеделник-вторник ще обмислят стратегията си и няма да провалят новите си шансове заради минали уговорки и намерения. Все пак внимавайте да не се поддадете на ентусиазъм, даже в по-личното общуване трябва да влагате благоразумие, такт и принципност. В четвъртък резултатите са чудесни, ала да не ви отклонят от предварително начертан план за работа, в петък бягайте от неискани съвети.

РАК (21.06 – 21.07)
Трудно 7-дневие и не само защото поемате доста делови и лични ангажименти. Раците ще упорстват в работата си още от събота, но все пак да се съобразяват с желания на близки, май имат да уреждат важни семейни и интимни неща. В понеделник ще ви се струва, че хвърляте много сили, а в службата не ви ценят, във вторник ще ви притесняват и финансите. От сряда направете крачка назад, задачите се трупат, но вместо разправии с околните, потърсете си сътрудници, съюзници. Рисковете са да имитирате творчество или пък да се държите грубо.

продължава на стр. 2

Страница на статията : 010203
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика