Хороскоп 05-11.08: Близнаци и Скорпиони с трудни начинания, Лъвове и Стрелци да изпипват детайлите

Антония Мечкова 05 август 2023 в 06:32 29381 0

Снимка pexels

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Време уж за отдих, а вас ви върти вихър от проблеми, променят се и условия, в които работите. През уикенда Овните да преценят най-точно трудностите в начинанията си, от понеделник да прокарват своите идеи пред колеги, клиенти и близки с такт. Във вторник внимавайте с финанси и съдружници, не всички отговарят на разбиранията ви. В сряда-четвъртък преодолявате куп пречки, дано изчистите недоразуменията, а и себе си да „попреправите”. Не поемайте още задачи в петък Ако нещо с половинката не върви, направете крачка назад.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
През периода сте готови да следвате чужди идеи, да се включвате в проекти и екипи на колеги, познати. До Преображение Телците надали ще търсят помощ от рода и приятели, после следва да откъснат време за общуване именно с по-тесния си кръг. Заедно ще почувствате истинска радост от общите занимания и резултати. В понеделник-сряда мнозина напасват свои интереси и настроения в колектива. Може да не сте доволни от всичко там, ала с мек тон, аргументи и трудолюбие ще накарате други да си гледат работата, не да се месят във ваша.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Това 7-дневие изисква гъвкавост и предпазливост. От уикенда идат какви ли не вести, Близнаците да отварят очи и уши, а и да проверяват всяка информация. В понеделник ще правите планове, огледайте съюзниците, но дискретно. Във вторник шансовете са за промени, сряда е напрегната и е редно да избягвате спорове. В четвъртък анализирайте дали не се надценявате в някои ситуации, прекалено държите на мнение, идеи за отстраняване на пречки. Защо, и в екип действате ефективно. В любовта са нужни търпение, разбиране към избраника.

РАК (21.06 – 21.07)
Ведър период, едни тръгват на път, втори са сред обичани хора, трети има за какво да черпят. Най-приятните мигове ще са с любимия. През уикенда Раците да бъдат подчертано тактични в кръга си, важно е да крепят баланса в своите връзки и през следващите дни. Във вторник май давате воля на големи делови амбиции, сряда е по-подходяща да търсите шанс за убедителната си изява. В четвъртък-петък може да откриете, че има личности, които ви създават спънки и плетат интриги. Ще ги парирате с упорит труд, репутацията ви е заслужена...

продължава на стр. 2 

Страница на статията : 010203
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews