Хороскоп 04.-10.11: Лъвове и Телци да избягват спорове, Раци и Водолеи гонят амбиции

Антония Мечкова 04 ноември 2023 в 07:10 25748 0

Снимка pexels

ОВЕН (21.03 – 19.04)
До вторник трудностите не ви оставят на мира, а и доста ви уморяват. Овните да се съсредоточат върху деловите и личните си проблеми още от събота, а в понеделник да се запасят с голямо търпение и гъвкавост, другите няма да им съчувстват особено. На Архангеловден избягвайте разправиите, имате поводи за празнуване, ала останете само сред най-близките. До петък и поводите за спор, и критичността ви към околните ще растат, така че контролирайте своето поведение. Ако в любовта не върви, мислете кое как да оправите... без бързане.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Седемдневието е по-динамично, ще ви срещне с доста и различни хора. Е, не всичко ще се подрежда по вкуса на Телците, от Задушница до вторник да са по-аналитични към проблемите, не да спорят с близки. Пречките в понеделник изискват сдържаност, отстъпки. И не раздавайте заеми, бюджетът ви е уязвим. В сряда проявявате служебни и лични амбиции, а някои въпроси искат време, търпение. В четвъртък и петък задачите ще се множат, приемайте услуги, но не от всеки. Общуването може и да ви подведе, някои помощници не са ви еш.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Доста неща през периода ще ви дотежат, зависите от планове на по-влиятелни хора. До понеделник обаче Близнаците трябва да помагат на колеги и познати за справянето с техни грижи, после е ред да се отърсват от свои. Във вторник мнозина се дистанцират от околни, в работата следва да бъдат бдителни, а и сговорчиви. В сряда се сдружавате с нови хора и нещата тръгват все по-добре. Само че не забравяйте, че печалбата и ваша да е, пак трябва да бъде споделяна с другите, ценят и зачитат високите ви умения. Преодолени лични проблеми...

РАК (21.06 – 21.07)
За периода си кроите амбициозни планове, вероятно мнозина гонят високи печалби. Раците да не подценяват пречките, от събота ги следват по петите, а задачите се трупат и е препоръчително да се опрат на сигурни партньори, да са предпазливи на път и с нови хора. От Архангеловден до петък мнозина ще предпочетат да действат по самостоятелни начинания. Дано сте отчели куп трудности и възможности за услуги, подкрепа, прекаленото самочувствие ще ви похлъзне. Личните неща искат търпение, не се мъчете да ги редите набързо.

продължава на стр. 2 

Страница на статията : 010203
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика