Хороскоп 03-09.06: Близнаци и Раци упорстват по задачи, Лъвове, Скорпиони, Козирози не бива да диктуват

Антония Мечкова 03 юни 2023 в 07:50 18238 0

Снимка pixabay

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Времето е отпускарско и ви влекат удоволствия, а трябва да мислите сериозно и за работата, и за бюджета си. Уикендът е тежък заради задачите на Овните, някои правят стъпка към престижно и доходно място, следват недалновидни съвети. От понеделник до петък можете да обърнете нещата, няма да е лесно. Във вторник идват неочаквани шансове, в сряда изяснете всичко по-подробно, в четвъртък не пестете сили при уреждане на делата. Амбициите ви ще бъдат удовлетворени. Укрепвайте любовната си връзка и се погрижете за тонуса си.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Периодът е напрегнат, носи и нежелани изненади, макар че от уикенда смело се хвърляте срещу пречките. Дано да не е за сметка на тонуса. В понеделник Телците да анализират проблемите, да уговорят ред услуги. Вторник и сряда помагат за справяне с притеснителните въпроси, и то по-добре от очакваното. В четвъртък подкрепяйте близки и познати да се оправят умно с техни грижи, вместо да ги корите за пропуски. В петък упорствате много, доизяснявате си нещата и продължавате да реализирате замислите си, резултатът ще ви радва.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Динамично 7-дневие и трябва да следвате плана си упорито, макар успехите да не бързат да ви радват. През уикенда Близнаците да огледат всеки детайл, а в понеделник вместо да спорят – да търсят съмишленици. Ще намерите, ала във вторник сте по-критични. В сряда е нужно повече търпение и внимание, идват ненадейни шансове. За да ги оползотворите – не се нагърбвайте с прекомерни отговорности и не пилейте пари. В петък можете да направите нещо важно или приятно за друг. Ако имате проблеми с избраника си, ами обсъдете ги заедно...

РАК (21.06 – 21.07)
По Задушница си дайте сметка, че прибързвате и в делата, и за личните неща. Раците са пълни с идеи и сили, но не е време за по-мащабни начинания, може да се включат в чужди проекти или екип от понеделник. Вашите амбиции са високи, ала във вторник се съобразявайте с по-влиятелните околни, важно е да създадете съюзи, старанието ви в работата да получи признание... В четвъртък ще изясните куп проблеми, така че не обещавайте лесно. Иначе още в петък ще възникват спорове, неразбиране. В любовта решавайте всичко с половинката.

продължава на стр. 2 

Страница на статията : 010203
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови