Хороскоп 02-08.12.: Везни и Овни си чертаят граници, Раци и Деви бягат от тарапани

Антония Мечкова 02 декември 2023 в 07:36 32254 0

Снимка pixabay

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Периодът е изпъстрен с празници, направете си точна програма през уикенда и не се отклонявайте. Овните ще се изкушават от шансовете за изява, печалби и флиртове, а не е момент за експерименти. В понеделник не разгласявайте идеи или мнение за познати, вторник е за по-рутинните задачи, от сряда сте твърде придирчиви към тях и настроени за спор. Ако не сте си изяснили ангажименти и условия в работата, четвъртък и петък ще са напрегнати. Някои се пресилват, а успехът иска правилно разпределение на отговорности даже между близките.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Празнично 7-дневие, но задачите не чакат, а е редно да откъснете повече време и за близки. През уикенда Телците да не се претоварват с дела, в понеделник няма как да го избегнат. От деня на св. Сава търсете услуги, вероятна е помощ от по-влиятелни хора. На Никулден е добре да чуете и мнението на околните, да ограничите претенции и хвалби. Ако сте омаловажавали известни пречки, следва да се поправите, усилията ви ще бъдат справедливо възнаградени. А и обичаните хора ви подкрепят, изобщо не е нужно да командвате, да поучавате.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Куп пречки се очертават пред вас в делови и личен план, но няма да ви спрат. През уикенда Близнаците да искат услуги, в понеделник – и да се включат в чужди проекти, а във вторник да си изяснят кои от идеите им са реалистични, кои трябва да чакат. Никулден умножава ангажиментите ви, до Студентския празник ще въведете дисциплина и в купони. Но ако друг моли за помощ, няма да пестите сили и време, знаете колко ценна за вас е била нечия подкрепа. В любовта да не ви подлъжат изкушения, редете нещата според принципите си.

РАК (21.06 – 21.07)
Периодът идва с куп поводи за празнуване, а вие още от събота се затваряте в себе си. Раците може да са подценили пречки в работата, в понеделник следва да се мобилизират и да наваксат с нови задачи, недостатъчната подготовка на стари. Във вторник ще се уверите, че налучквате верния път и усилията ви са резултатни, а в сряда се помъчете да укрепите партньорствата. До петък не сте в силна позиция в екипи, но възможности за изява и доходи не липсват, бъдете спокойни и за уреждане на лични неща. Не позволявайте на друг да ви се меси.

продължава на стр. 2

Страница на статията : 010203
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика