Хороскоп 01-07.06: Лъвове и Скорпиони да внимават с финанси, Козирози и Стрелци да се готвят за отстъпки

Антония Мечкова 01 юни 2024 в 07:31 7406 0

хороскоп

Снимка pixabay

Хороскоп

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Предстоят нелеки дни, от уикенда обаче вие се настройвате да упорствате до победа. От понеделник Овните приемат и дребни пропуски като покана за още по-голяма настойчивост, искат им се добри служебни резултати и печалби. По-кротко, има условия да задълбочите слабости, в сряда-четвъртък ви е от полза да действате съвместно с колегите, включително и по-влиятелните от вас. Във вторник не разкривайте много плановете си, до петък трябва да ги следвате с предпазливост. Важи за пътища, при рискови ситуации. В любовта - търпение.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Този уикенд ви настройва да се отдръпнете от колеги, познати и даже близки, да са избегнете излишни разправии. В понеделник Телците ще покажат доста гъвкавост в работата, ще могат да си спестят несполуки, напразни харчове и усложнени отношения. В сряда не се поддавайте на уговорки на по-влиятелни хора. От четвъртък трудностите изобилстват, но вашата линия е много точно начертана. Натоварването ще бъде голямо, а постиженията са завидни, може да се отразят на кариерата ви. Следвайте плана си за лични неща, ала да е с такт.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
В събота и неделя избягвайте споровете, макар че ви притеснява забавянето в дела. Близнаците да не припират в работа, в понеделник задачите са бол, месят им се хора, в които вече са загубили доверие. Избягвайте претоварване в сряда, услуги от колеги и партньори ще са ви от полза в следващите дни, а четвъртък открива нови шансове за онези, които се съобразяват и с планове на шефовете. В петък натоварването е голямо, не бързайте с изясняване на идеите за бъдещи начинания, сега ще жънете резултати от положени усилия и ще трупате запаси.

РАК (21.06 – 21.07)
Денят на детето ви подсказва, че доста неща в работата и личните отношения не са изяснени подобаващо. Раците да помагат повече на другите, имат нужда от подкрепа. В понеделник-вторник вие ще се чувствате преуморени, някой ще ви подскаже по-добри решения, но все пак не допускайте припряност, едва в сряда научените уроци ще покажат, че можете да се справите и с най-трудните ситуации. С внимание и уважение анализирайте мотивите на околните за една или друга стъпка, ако трябва – ще се защитите, но трябва да е с точни реакции.

продължава на стр. 2

Страница на статията : 010203
    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови