Хороскоп 01-07.04: Овни, Козирози и Деви да пестят повече, Телци и Везни се взират в детайлите

Антония Мечкова 01 април 2023 в 07:35 29391 0

спестяване

Снимка pixabay

Спестяване

ОВЕН (21.03 – 19.04)
В деня на лъжата леко се дръпвате от екипи и компании, ако ви е нужна помощ – ще я търсите от по-малко влиятелни и даже случайни хора. В понеделник Овните ще преценят: не е време за новите им проекти, от вторник май ще си наложат и повече пестеливост. Усилията ви в работата са сериозни, но няма да споделяте своите идеи, нито ще бързате с други съюзи. В четвъртък избягвайте спорове с шефове или познати, които ви дават акъл как да харчите приходите си, петък си е труден. Лични проблеми решавайте в съгласие с избраника си.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Периодът е динамичен, трудностите обаче са бол, а влиятелни личности сякаш не намират време за ваши проблеми. На прага на април Телците да не дават допълнителни обещания, няма да впечатлят кръга си. В понеделник чакайте и анализирайте развоя, ще намерите обиколен път и покровители. Във вторник-сряда май ще отложите едни дела, други ще готвите по-старателно. Свършете в срок и до край започнатото, но не се преуморявайте. Усилията ви са ценени, печелят ви симпатии, а искреността към обичани ще ги променя към по-добро.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Денят на лъжата ви открива период за изява и печалби, гоните цели упорито. В понеделник Близнаците да проявят и малко търпение, във вторник да вникнат в урока, който всеки шанс им дава. Сряда е трудна, а и вие много бързате. Още не е време да споделяте свои идеи нашироко, макар че сте настроени за повече контакти. Едни се увличат от успехи, втори се хвърлят в разни импровизации, а е време да укрепват постигнато. Помагайте на колеги и познати, та и те да ви отвърнат със същото в труден миг. Мислете, преди да кажете нещо на обичани.

РАК (21.06 – 21.07)
През уикенда не споделяте делови и лични проблеми, ще получавате желаното с повече дипломация. От понеделник Раците ще обръщат много внимание на близки и дом, сред приятели и познати нека да не търсят лукс и глезотии. Във вторник оформяте нови делови съюзи, за да тръгнат добре проекти и уговорки, първо завършете поетите задължения. В четвъртък ще искате услуги, пък вина за пропуски не прехвърляйте на друг, ваша си е. Хората ви оценяват и ще ви се притекат на помощ. Почерпете, поласкайте, а някъде може да чака и любовта...

продължава на стр. 2

Страница на статията : 010203
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови