Гледайте 'Полдарк' тази вечер по Epic Drama (видео)

OFFNews 28 юни 2018 в 00:31 6943 0

Снимка Epic Drama

Фенове ли сте на "Полдарк"? Епизод от втория сезон на тв поредицата можете да видите тази вечер, от 22:00, по канал Epic Drama, както и всяка неделя от 22:00.

Близо седем милиона зрители гледаха първия епизод на дългоочакваното второ излъчване на супер популярната поредица. Тя спечели голямо признание с "Наградата на публиката" от БАФТА и награда за Ейдън Търнър от телевизионните награди на журналистическата гилдия.

1790 г.: въздухът мирише на бунт и революция.

Рос Полдарк трябва да се бори за свободата си, когато Джордж Уорлегън се опитва да го обеси като революционер. Докато Франсис и Елизабет наблюдават събитията с ужас, дали Демелца ще успее да спаси Рос от самия него?

Потънали в дългове, Рос и Франсис се опитват да излекуват стари рани, като обединяват силите си в нова мина далеч от семейство Уорлегън. Рос и Елизабет се озовават заедно при непредвидени обстоятелства и Рос рискува всичко в отчаяно контрабандно начинание.

Междувременно съдбата на семейство Полдарк се свързва по неочакван начин с д-р Дуайт Енис и младата наследница Каролин Пенвенън. Семейство Полдарк трябва да изглади различията си веднъж завинаги, но на каква цена?

Epic Drama стартира в Европа на 14 декември 2017 г. Новият канал от семейството на Viasat History и TV1000, само за драматични продукции, е достъпен в южна България чрез ТЕЛЕКАБЕЛ ТВ - на HD позиция 228, SD канал 185, и TV SAT COM - 23/24, в северна България – чрез NetWorx – на позиция 230, а в София – чрез NET1 на 82 канал. Сред премиерите в стартовата схема бяха създаденият от изцяло дамски творчески екип „Блудници“ и минисериалът в шест части „Клондайк“ с Тим Рот и Ричард Мадън (GOT), а в януари към тях се присъединиха разкошният „Версай“ и най-скъпият проект на шведската SVT „Ресторантът“. В средата на март дебютира испанският трилър хит „Чумата“, а на Цветница - „Миниатюристът“! Можете да гледате първите епизоди на няколко от сериалите по Epic Drama онлайн свободно на: https://www.epicdrama.bg/watch-now/.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови