Джордж Клуни постъпи в болница, след като свали 13 кг заради роля

OFFNews 10 декември 2020 в 10:57 6937 0

Джордж Клуни е бил хоспитализиран с панкреатит, след като е свалил близо 13 кг за предстоящия си филм "The Midnight Sky", съобщава британският "Мирър", цитиран от БНТ.

59-годишният Клуни влиза в образа на астроном, който оцелява след апокалиптично събитие. Актьорът обаче е бил е откаран в болница със стомашни болки и в крайна сметка диагностицирани с панкреатит. Той е прекарал няколко седмици във възстановяване.

"Мисля, че се опитвах да отслабна твърде бързо и вероятно не се грижех достатъчно за себе си, споделя Клуни", който е и режисьор на филма.

"Отне ми няколко седмици, за да се оправя, а като режисьор не е толкова лесно, защото имате нужда от енергия. Бяхме на този ледник във Финландия, което направи работата много трудна. Но със сигурност помогна за изграждане на характера.", допълва звездата.

За съжаление, аскетичният подход на Клуни към "The Midnight Sky" не донесе на филма одобрение от критиците. Лентата е с 58-процентни точки след 36 критични рецензии преди премиерата на 23 декември.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews