Дженифър Анистън разказа за неуспешните опити да има дете

OFFNews 10 ноември 2022 в 15:23 8074 0

Дженифър Анистън

Снимка Скрийншот

Дженифър Анистън за декемврийския брой на сп. Allure

"Минах през инвитро. Беше много трудно". В болезнено откровено интервю за сп. Allure актрисата Дженифър Анистън разказва за неуспешните опити да има дете.

„Опитвах се да забременея. Пътят към раждането на бебе се оказа предизвикателство за мен. Всички тези дълги години и години на спекулации... Беше много трудно. Минах през инвитро, пих китайски чайове... Бих дала всичко някой да ми беше казал: „Замрази яйцеклетки. Направи си тази услуга“. Просто не се сетих за това. Е, ето ме днес. Корабът отплава“, споделя любимата актриса от сериала "Приятели".

Снимка: скрийншот

Тя разказва, че е пазила проблемите си в пълна тайна в продължение на дълги години - докато в медиите и социалните мрежи се разпространяват всевъзможни небивалици и обвинения срещу нея.

"Не съжалявам за нищо", казва тя. "Всъщност изпитвам леко облекчение, защото сега вече не се питам "Мога ли да забременея? Може би, може би, може би". Сега вече не се налага да мисля за това", коментира актрисата.

Звездата от "Приятели" опровергава спекулациите, че браковете ѝ с Брад Пит и Джъстин Теру са били провалени заради невъзможността да забременее.

„Абсолютни лъжи са, че причината да се разделя със съпрузите си е, че не искам да имам дете", изповядва Дженифър и добавя: Вече нямам какво да крия.“ 

снимка: скрийншот

Попитана дали би се омъжила отново, тя казва:

Никога не казвай никога, но не ме интересува на този етап. Бих искала да имам връзка, разбира се. Кой знае? Има моменти, когато искам да се свия на топка и да кажа: „Имам нужда от подкрепа“. Би било прекрасно да се прибера вкъщи и да потъна в нечии прегръдки, казвайки: „Имах тежък ден..."

Признава, че сега се чувства най-добре, "дори по-добре, отколкото през 20-те, 30-те или средата на 40-те си години"

"Трябва да спрем да си говорим лоши неща. Един ден ще бъдеш на 65 и ще си мислиш колко страхотно си изглеждал на 53. Гордея се с бръчките и посивялата си коса", добавя тя.

Анистън е корица на декемврийския брой на списанието със зашеметяваща фотосесия, в която позира с облекла на Chanel, Gucci, Balmain, Aisling Camps и Calle Del Mar. Снимките са на Зоуи Гросман.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!