Джеймс Камерън връща "Терминатор" на екран

Стефка Накова 26 юли 2017 в 16:31 4009 2

Холивудският режисьор Джеймс Камерън заяви, че ще снима нова трилогия от поредицата "Терминатор". В плановете на режисьора са три филма и за това той разказва в интервю за австралийския портал news.com.au.

По неговите думи към настоящия момент той води преговори за правата на пускане на новите части за киборга.

„Въпросът е дали поредицата се е изживяла или може да бъде интересна отново. Може би филмът продължава да има значение. В момента водя преговори с Дейвид Елисън, който е притежател на правата към момента. Обсъждаме какво можем да направим. Като цяло клоним съм заснемането на трилогията“, сподели режисьорът.

Камерън е заснел два от филмите за Терминатора – първата част и „Терминатор 2: Денят на страшния съд“. Говорейки за другите части, заснети от други режисьори, Камерън се изказва доста негативно.

„Не е тайна, че не уважавам особено филмите, заснети по-късно. Подкрепям само Арнолд (Арнолд Шварценегер), който се снима в тях. Ние с него сме приятели повече от 30 години“,  добави Камерън.

Също така режисьорът разказа и за другите свои творчески планове и по специално за продължение на филма "Аватар". По думите му „стрелбата“ продължава и следващата част на "Аватар", че излезе през 2020г.

Трябва да отбележим, че холивудският актьор и политик Арнолд Шварценегер е заявил, че ще се завърне в ролята на Терминатора в шестата част от поредицата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови