Брад Пит отново влюбен

Лора Костова 27 януари 2022 в 15:19 18486 0

Брад Пит се среща с певицата Лике Ли, която живее само на минути от неговия дом в Ел Ей, съобщава ексклузивно The Sun.

Актьорът, който все още е в развод със съпругата си Анджелина Джоли, е бил забелязан с шведската поп звезда още в средата на миналата година, твърдят източници на изданието. Слуховете за двойката бързо достигнаха и до родината на поп звездата.

Брад и Лике били забелязани, докато хапват паста, в хитово заведение в римски стил, което набира популярност в Холивуд.

35-годишната Лике Ли има син на 6 години от бившия си продуцент Джеф Баскер, който също е съсед на холивудската легенда и живее само на три минути път с кола от неговия дом.

Твърди се, че разкошният дом на певицата е закупен през 2018 г. за 1,85 милиона долара именно от нейния продуцент.

Getty Images

58-годишният Брад Пит отдавна е жител на Лос Фелиз, квартал на Лос Анджелис, и притежава дом за 8 милиона долара в затворен комплекс, недалеч от бившата си жена Анджелина и шестте им деца.

Преди Лике Ли името на актьора беше свързвано с 29-годишния немски модел Никол Потуралски. Двамата се срещнали на парти в Берлин през 2019 г. след премиерата на филма му „Имало едно време... в Холивуд“ и се говори, че връзката им продължила около година.

Брад и Анджелина се разделиха през 2016 г., след неприятна битка в съда, и бяха обявени за необвързани през април 2019 г. Борбата за попечителството на децата им продължава.

Getty Images

Въпреки че Брад не е коментирал публично раздялата, Анджелина преди време сподели пред британския „Гардиън“, че се чувства „прекършена“. Тя каза още, че болката ѝ е продължила пет години след раздялата с Брад. Актрисата обяви, че има много неща, които не може да сподели.

След раздялата с Брад името ѝ се свързва с певеца The Weeknd. Миналата година двойката беше засичана често от папараци. Наскоро двамата отново разбуниха духовете, вечеряйки заедно в луксозен ресторант.

Лора Костова, главен редактор на happy-woman.bg

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки