Брад Пит и Анджелина Джоли финализираха развода си

OFFNews 02 април 2018 в 16:49 12388 0

Брад Пит и Анджелина Джоли се споразумяха за съвместно попечителство над шестте им деца и официално финализираха развода си.

„Двамата вече са в добри отношения. Уточниха условията за развода и документите вече са оформени от двата правни екипа. Има сериозна разлика в крайното решение, тъй като в началото Анджелина искаше много по-сериозни ограничения“, каза близък до Браджелина пред The Sun.

Основното е, че двамата са се разбрали за попечителството на децата. Те са на възраст от 9 до 16 години. Най-голям е Мадокс. Пакс е на 14 години, Захара - на 13, Шайло - на 11, а близнаците Вивиан и Нокс - на 9.

Брад Пит и Анджелина Джоли обявиха развода си през 2016 година. Звездата от „Гепи“ заяви, че е имал сериозен проблем с пиенето, който се е отразил върху семейството му и е започнал да посещава терапия, за да може отново да си стъпи на краката.

Двамата вече имат връзки с други хора, като за Джоли се говори, че излиза с агент на недвижими имоти, а около Пит има слухове, че отново излиза с бившата си съпруга Дженифър Анистън.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews