Бившата на легендата Мерилин Менсън: Насилваше ме ужасно

OFFNews 02 февруари 2021 в 14:45 5742 0

Снимка pinterest

Американската актриса Евън Рейчъл Ууд обвини рок иконата Мерилин Менсън в сексуален тормоз и домашно насилие, предаде Би Би Си. 

Рейчъл е публикувала обвиненията си в пост в "Инстаграм". Актрисата, по-известна с ролята си в сериала "Западен свят" написа: 

"Името на човека, който ме насилваше, е Брайън Уорнър, познат на света като Мерилин Менсън. Започна да ме съблазнява, когато бях тийнейджърка, и ме насилваше ужасяващо в продължение на години". 

Това обаче не изчерпва обвиненията й към номинирания четири пъти за наградата Грами металист.

"Промиваше ми мозъка и ме манипулираше, за да ме подчини. Приключих с живеенето в страх и изнудването. Искам да изоблича този опасен мъж и да предупредя индустрията, която работи с него, преди да е съсипал още животи. Заставам до другите жертви, които повече не може да мълчим", написа още тя. 

От своя страна рок звездата отрече обвиненията отправени към него от бившата му съпруга - Рейчъл Ууд. В "Инстаграм" той контрира нападките: 

"Очевидно моето изкуство и моят живот отдавна привличат като магнит скандалите, но тези скорошни обвинения към мен са отвратително изкривяване на действителността. Интимните ми връзки винаги са били изцяло във взаимно съгласие с партньори, които мислят като мен. Неизвестно как и защо, сега някои избират да преиначават миналото. Това е истината."

Въпреки, че към момента обвиненията не са доказани, от музикалната компания Лома Виста Рекордингс, която издаде последните няколко албума на Менсън, написаха в пост в Twitter, че ще прекратят работата си с музиканта. 

Ууд и Менсън започнаха да излизат през 2007 г., а през 2010 г. се сгодиха. Малко по-късно те се разделиха. Преди раздялата им в обществото се разпространяваха слухове, че Менсън и посяга. 

През 2018 г. актрисата разкри, че е била жертва на тормоз като част от усилията за ратифициране на Закон за правата на жертвите на сексуално насилие във всички 50 щата на САЩ. Тогава Ууд не разкри името на своя насилник. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови