Backstreet Boys се завърнаха с нова песен (видео)

OFFNews 18 май 2018 в 14:20 14113 0

25 години след създаването на групата, Backstreet Boys се завърнаха с нов сингъл, озаглавен “Don’t Go Breaking My Heart”. 

“В мига, в който чухме демо с песента, разбрахме, че това е нещо специално. Седнах зад пианото и започнахме да импровизираме. Резултатът е много груув настроение, страхотен припев и запомняща се мелодия. Песента просто те кара да я слушаш отново и отново“, казва Кевин Ричардсън от BSB.

За да популяризират песента, BSB ще се завърнат на сцената на концертите, които се организират от телевизионното предаване „Good Morning America“ в Сентрал Парк, Ню Йорк и след това ще изнесат редица концерти в САЩ.

В момента Backstreet Boys си партнират с голям екип от нови и млади продуценти, а сингълът “Don’t Go Breaking My Heart“ е продължение.

Работим здраво вече 25 години и с подкрепата на хората от RCA и екипа около нас, се надявам, че съвсем скоро ще зарадваме лоялните ни фенове, ще привлечем нови почитатели и ще бъдем дълго време на сцената. Все едно започваме отначало“, споделя Ей Джей Маклийн от групата.

За 25 години, Backstreet Boys се превърнаха в една от най-успешните групи в индустрията и едни от най-влиятелните изпълнители в световната поп музика и са официално обявени за най-продаваната бой банда на всички времена.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови