Quantcast

Ащън Къчър свидетелства в съда по дело за убийство

ОFFNews Последна промяна на 31 май 2019 в 14:49 1856 1

Снимка bbc.com

Американският актьор Ащън Къчър свидетелства в съдебна зала в Лос Анджелис във връзка с посещението му в дома на млада жена, с която имал среща без да разбере, че тя лежи вътре мъртва.

Когато жената, Ашли Елерин, не отговорила вратата, Къчър заяви, че е погледнал през прозореца и е видял на пода червени петна, които помислил за разлято вино.

Къчър обяснил, че след като Ашли Елерин не отворила вратата, той погледнал през прозореца и е видял на пода червени петна, които помислил за разлято вино. Актьорът заяви в съда, че "изпаднал в ужас", когато научил, че 22-годишната Елерин е била убита.

Прокурорите твърдят, че Елерин е убита от "Холивудския изнасилвач" Майкъл Гаргиуло, съобщи Би Би Си. 43-годишният Гаргуило е обвинен в убийствата на Елерин и още две жени.

Ащън Къчър заяви пред съда, че е говорил със студентката по моден дизайн по телефона по-рано в деня на смъртта й, за да си уреди среща с нея. Той поясни, че е пристигнал късно в дома на младата жена в Холивуд, за да я вземе. "Почуках на вратата и никой не ми отвори. Почуках отново и отново, без отговор. В този момент предположих, че е излязла навън, разстроена от това, че закъснях“, свидетелства Къчър.

На следващия ден Елерин е намерена мъртва в дома си от съквартирантката ѝ.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

9476

1

voododoll

31.05 2019 в 15:08

Хубаво щеше да е да бяхте уточнили че става дума за събития от преди 18 години... Ама кво значение имат фактите нали, вие сте журналисти не историци или учени.